İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

6 Şubat 2014 Perşembe

The Balm Face Primer - Yüz Bazı


Makyaj yapmayı seviyorsanız, gün içinde makyajınızın uçtuğundan şikayet ediyorsanız The Balm Face Primer tam size göre bir ürün. 

Bir çok markanın yüz bazı mevcut aslında ama hem performans hem de fiyat açısından kıyasladığınızda The Balm Face Primer gerçekten de çok iddialı bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. 
The Balm markasının ürünleri gerçekten çok kaliteli fiyat olarak da uygun o yüzden Gratis'e gittikçe standa bir göz atıyorum ve ilgimi çekenleri yavaş yavaş alıyorum. The Bal Face Primer'da böyle bir ürün oldu. 
Makyaj öncesinde cildinizi temizleyip, tonikledikten sonra nemlendiricinizi de uygulayın ve sonra da sıra The Balm Face Primer'a geliyor. Tüm yüzünüze uyguladıktan sonra artık makyajınıza başlayabilirsiniz. The Balm Face Primer'lı makyajınızın farkını gün içerisinde gerçekten aynaya baktıkça hissedeceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde bile makyajınızda bir eksilme veya uçma gerçekten olmayacak. Tabi Put A Lid On It far bazını da size şiddetle tavsiye ediyorum. Güvenlik açısından tüpün baş kısmında ilaç tüplerinde olan koruma etiketinin de olması benim hoşuma giden bir özelliği oldu.
Boyutu 30ml ve çok açık bir ten renginde olan bu yüz bazından gerçekten bir süre sonra vazgeçemeyeceksiniz benden söylemesi ;)




4 yorum:

  1. en büyük sorunum özellikle göz makyajımda kalıcılığı yakalayamamak ne sürersem süreyim 2 saat içinde göz kapağımdaki canavar yiyor sanki tüm sürülenleri tavsiyen üzerine ürünü alıp deneyeceğim teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünü bende çok merak ediyorum ama bizim burada ki The Balm standında bir türlü göremedim. Gördüğüm an alacağım ürünlerden :)

    YanıtlaSil
  3. the balm ve benefit arasında gidip geliyorum ben de ama fiyatıyla the balm daha cazip :)

    semforever-semforever.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. sadece tester kullandım çok beğendim senin yazınla birlikte tam karar verdim cnm:)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13