İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

24 Aralık 2014 Çarşamba

Flormar Matte Terracotta Eye Shadow


Flormar Matte Terracotta Eye Shadow
Flormar Matte Terracotta Eye Shadow
İnternette gezinirken Flormar Matte Terracotta Eye Shadow rastlayınca neredeyse yazdan beri makyaj çantamdan çıkaramadığım bu ürünün yazısını yazmadığımı yaz ortasında şöyle bir toplu bahsettiklerim arasında lafını ettiğimin farkın vardım. 

Bu ürünü kullanırken gerçekten çok rahat ediyorum çünkü, bu ürün sadece kullandığımız sıradan bir far değil aksine çok çok başarılı bir aydınlatıcı...
Bir kere ambalaj olarak çok kullanışlı. her yere rahatlıkla götürebilirsiniz. 
İç yapısına gelince toz kıvamlı olmasına rağmen tozutma yapmıyor o yüzden ne sürerken ne de sürdükten sonra etrafta uçuşan minik partiküllere rastlamıyorsunuz :)
Bir sürü aydınlatıcı denediğim halde tam istediğim gibi içime sinen bir ürüne denk gelememiştim ama çok yaklaşanlar tabi ki oldu hem de bir sürü para verdiklerimden de vardı bunların arasında... Flormar Matte Terracotta Eye Shadow uygun fiyatıyla gerçekten aradığım özelliğe sahip diyebilirim. Ne sizi disko topuna çeviriyor aydınlatırken ne de hiç sürmemiş gibi duruyorsun tam aksine tam kıvamında ve tozunda ;)

Uygulanışına gelirsek; Ben bazen fırça ile bazen de parmaklarımla minik dokunuşlarla uyguluyorum. Göz altına dağıttıktan sonra kaş altıma da aydınlansın diye bir miktar uyguluyorum ;) Bendeki numarası M108. Flormarın sitesinden de inceleyebilirsiniz. 

Flormar Matte Terracotta Eye Shadow
Flormar Matte Terracotta Eye Shadow


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13