İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

10 Şubat 2015 Salı

MAC Kinda Sexy Lipstick

Mac Kinda Sexy Lipstick
Mac Kinda Sexy Lipstick


Bugün sizlerle bir süre önce aldığım ve adından çok söz ettiren Mac Kinda Sexy Lipsticki paylaşacağım.
Bloglarda ve çevremde herkes sürekli Mac Kinda Sexy Lipstickten bahseder olmuştu ya da ben çok sık denk geldim bilemiyorum. O sıralarda da Nude renkli rujlara bir ilgim vardı ben de gidip denemek istedim. Palladium MAC mağazasındaki elaman sağolsun çok içten bir şekilde bana yardımcı oldu.

O gün sıfır makyajla gittiğim için mağazaya ruju sürdüğümde pek bir şey anlamadım açıkcası. Nude renkler ve özellikle de Mac Kinda Sexy Lipstick kusursuz bir cilt makyajı isteyen tonlar arasında yer alıyor. Kusursuz bir fondöten, siyah ya da koyu renkli göz makyajı Nude rengin tamamlayıcı kombinidir adeta. Ben de genelde koyu renk göz makyajı yapan biri olarak bu nude tonunu severek kullanacağımı düşünüp hemen aldım. Yanında da MAC elamanının önerisi Mac Kinda Sexy dudak kalemini de alışverişime ekledim.

Mac Kinda Sexy Lipstick
Mac Kinda Sexy Lipstick
Shiseido fondötenimi bu aralar sık kullanır oldum özellikle de MAC Kinda Sexy Lipstick kullanacağım zamanlarda. Onunla ilgili yazıyı sonra sizlerle paylaşacağım. Shiseido fondöten ile güzel bir ten makyajı yaptıktan sonra diğer yardımcı ürünlerimi de kullanıp kombin için gerekli adımları tamamladım. Sıra geldi son dokunuşa yani MAC Kinda Sexy Lipsticke.

Önce dudak kalemini sürdükten sonra ruj uygulamasını yaptım. Bütünlük olarak gerçekten siyah eyelinerlı göz makyajım ile bence MAC Kinda Sexy Lipstick süper bir görüntü oluşturdu. Nude seviyorsanız çok çok tavsiye ederim sizlere. Sanırım fiyatı 54 tl idi.


Mac Kinda Sexy Lipstick
Mac Kinda Sexy Lipstick


Mac Kinda Sexy Lipstick
Mac Kinda Sexy Lipstick


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13