İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

16 Şubat 2017 Perşembe

New Well Makeup Ultra Black Eyeliner

New Well Makeup Ultra Black Eyeliner
New Well Makeup Ultra Black Eyeliner

Herkese merhaba :) Bugün sizlere yeni keşfedip memnun kaldığım bir üründen bahsetmek istiyorum. New Well Ultra Black Eyeliner Pen karşıma tesadüfen Eve Shopu gezerken çıktı. 


Eyeliner kullanmayı seviyorum ama eyeliner kullanım gereği benim için pratik ve kolay uygulama sağlamalıdır. İşte New Well Ultra Black Eyeliner tam istediğim bu özelliğe sahip bir eyeliner.

New Well Makeup Ultra Black Eyeliner
New Well Makeup Ultra Black Eyeliner

New Well ürünleri her yerde karşımıza çıkmadığı için Eve Shop'ta görünce hemen elimin üzerinde denedim. O kadar pratik geldi ki baktım fiyatı da 9 küsür tl hemen denemek için aldım.

Siyahı gerçekten kopkoyu bir siyah. Ben eyeliner kopkoyu siyah olunca çok seviyorum yoksa beni tatmin etmiyor eyeliner sürsem de. Ayrıca keçe uçlu eyelinerlar genelde rahat sürülürler ama bazı keçe uçlar sert uçlu olunca eyeliner kolay sürülse bile bu sertlik sizi rahatsız edebilir. Çünkü bazı noktalarda o sertlik kullanımda zorluk yaratır.


New Well Makeup
New Well Makeup Ultra Black Eyeliner

New Well ultra Black Eyelinerın keçe uçu o kadar güzel ki çok rahat istediğiniz hamleyi yapabilirsiniz. İster kalın ister ipince isterseniz kuyruk yapıp içini doldurun. Her şey sizin istediğiniz kadar ve sizin istediğiniz ölçüde gerçekleşiyor. Açıkcası elimde denerken bunu fark edip aldım bu eyelinerı ve eve gelip denediğimde beni hiç yanıltmadı.

Ultra Black Eyeliner
New Well Makeup Ultra Black Eyeliner

Uygun fiyatlı olduğu için bence şans verin New Well Ultra Black eyelinera. Üzerinde 24 saate kadar kalıcı dese de benim gözümde kalacak hiç o kadar vakti olmadı. Ayrıca direkt elimin üzerinde denediğimde suya tutup baktım neler olacak diye bir akma olmadı. Biraz ovalayınca görüntü bozuldu ama çıkartmak için sabunla bayağı bir ovaladım.

Açıldıktan sonra 24 ay kullanma süresi var. Bakmak isterseniz hemen buraya Tık Tık :) Bu arada New Well yoğun kapatıcı fondöten yazımı okumak da isterseniz hemen buraya TIK TIK :) Ayrıca bu markanın mat lipglossları öyle güzel ki onla ilgili yazım da gelecek yakında :)

Fotoğraflarımın ve yazılarımın izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına AYKIRIDIR. Suçtur ve yasal yükümlülüğü vardır.  Benim iznim olmaksızın yayınlanan yazılarım ve fotoğraflarım ile ilgili dava açma hakkım saklıdır.


3 yorum:

  1. fiyatı çok uygunmuş, fıs denemek için bile alınabilinir :) bu güzel paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Aklımda olsun ya, böyle eyeliner istiyorum... fiyatı uygun olunca çabuk kurusa da sorun değil. Güle güle kullan Ebru'cum :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13