İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

18 Mayıs 2017 Perşembe

Perfect Clean Yüz Temizleme Toniği


Herkese merhaba :) Bugün sizlerle yeni tanıştığım bir markanın ürününden bahsetmek istiyorum. Isolde Perfect serisindeki Perfect Clean Yüz Temizleme Toniği gözeneklerim açık diye şikayet eden biri olarak ilgimi çekti ve ilk bu ürünle markayla da tanışmış oldum.




Markayı biraz araştırdığımda ise Cruelty Free olduğunu öğrendim. Yani hayvan deneyleri yapmayan bir firma karşımızda duruyor. Bir hayvan sever olarak böyle firmalara öncelik vermek ve bu firmaları desteklemek en sevdiğim şeydir.

Perfect Clean Yüz Temizleme Toniği kutulu ve 150 ml lik kapaklı bir ambalaja sahip. Çevirmeli kapağı açarak üründen bir miktar pamuğa dökerek temizlenmiş ve kurumuş cildime masaj yaparak sürüyorum. Kokusunu çok sevdim Perfect Clean Yüz Temizleme Toniğin. Cildime sürdükten sonra verdiği ferahlığı ve arınmışlık hissini de es geçemem. Sabah ve akşam günde iki kere kullanıyorum. Cildimde kızarıklık vs gibi bir şey yaşamadım zaten hassas ciltler için bile önerilen bir ürün Perfect Clean Yüz Temizleme Toniği.


Perfect Clean Yüz Temizleme Toniğin vaadleri arasında derinlemesine temizleme, açılan gözenekleri sıkıştırma, cildi daha parlak ve canlı gösterme,ciltteki fazla yağı temizleme yer alıyor. İçeriğinde bulunan panthenol su tutucu bir madde olduğu için Perfect Clean Yüz Temizleme Toniği de cilde nem kazandırıyor. Ayrıca cadı fındığı suyu ve extresi, allantoin, Vitamin B3, ada çayı yaprağı extresi, bisabolol, menthol, aloe vera suyu tozu, aynısefa extresi, camphor,, lactic asid, fucus vesiculosus extract diğer etken maddelerini oluşturuyor.


Ürünü incelemek isterseniz buradan bakabilirsiniz. Markanın merak ettiğim sihirli fondöteni ve bir de göz altları için makyaj bazı var onları da en kısa zamanda alıp deneyeceğim.

4 yorum:

  1. güle güle kullan ilk kez görüyorum bu markayı bir inceleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  2. Gözenekleri sikilastiriyormu peki?

    YanıtlaSil
  3. Sihirli fondötenini bilmiyordum, merak ettim! Güle güle kullan Ebru'cum, sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. Gözenek sıkıştırıcı iddiası benimde dikkatimi çekti. Hayvan deneyleri yapmamalari ne güzel, ellerine sağlık çok güzel bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13