İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

6 Temmuz 2017 Perşembe

#biricitleyazamerhaba Eventi


Herkese merhaba :) Geçtiğimiz cumartesi günü Sevgili arkadaşım Yasemin Kokulu Bir Hayat blogunun sahibi Yasemin'in Crowne Plaza Florya Otel'de gerçekleşen #yaseminkokuluevent #biricitleyazamerhaba etkiliğindeydim. Benim Crowne Plaza Florya'ya ikinci gidişim ve bu oteli hem konumundan hem de manzarasından dolayı çok seviyorum. Hemen denizin önünde konumlanmış ve eşsiz manzaralı bir görüş alanına sahip. Ayrıca hem lüks hem de çok şık bir otel. Düz zeminden girince otel nerede gibi düşünüyorsunuz ama kota farkından dolayı aslında aşağı doğru mimari ve dizayn edilmiş bir yapı Crowne Plaza Florya. Bizim etkinliğimiz de yine daha önce gidip çok sevdiğim Crowne Plaza Florya Oteli'nin havuzu yanındaki Salamina Restaurant'da gerçekleşti. Restaurant'ın hem içerde hem de dışarıda oturma yerleri mevcut. Biz iç kısımda yer aldık. Çok sıcak bir gündü o yüzden klimalı bir şekilde serin serin etkinlik süresince rahatca oturabildik. 



Biz etkinlik alanına geldiğimizde masalarımız özenle çoktan hazırlanmıştı. Biraz dinlenme molası verip manzaranın tadını çıkarmaya başladık. Deniz kenarı olunca bu manzarada keyiflenmemek elde bile değil :)



Oturduğumuz yerden hem bahçe hem deniz hem de Atatürk Havalimanına gelen ve havalimanından havalanan uçaklar görünüyordu. Çocuklarınızın ya da sizin uçak merakı varsa kesin Crowne Plaza Florya Otel'e bir uğrayın çünkü uçaklar o kadar yakınınızdan geçiyor ki inanamayacaksınız. :) 



Bahçedeki lavantaları görünce soluğu onların hemen yanında almış olabilirim. Gerçekten o kadar güzeller ki ;)



Etkinlik sponsorlarımız da bizi yalnız bırakmayıp masamıza ve etkinliğimize daha da görsel güzellikler katmışlardı. Etkinlik sponsorları ile ilgili detaylı ve ayrı bir yazı yazacağım ;)




Crowne Plaza Florya Otel ev sahipliğine yakışacak bir şekilde hazırlıklarını yapmıştı. Hem sıcak yemek hem soğuk yemek hem de tatlı büfesi iştah kabartan cinstendi. Malum yaz geldi kilo almayayım diye dikkat edeyim dedim ama tatlılar beni kandırdı itiraf ediyorum. :)




Bu güzel yemekleri yemeden önce İstanbul Akvaryum gezisi yaptık. Deniz canlılarını seviyorsanız mutlaka gidin görün derim. Çünkü İstanbul Akvaryumda tam 17000 deniz ve kara canlısı bulunuyor. Köpekbalıkları ile dalış yapıp, penguenleri çok yakından görebiliyorsunuz. Tematik olarak İstanbul Akvaryum'un dünyadaki en büyük tematik akvaryum. Alanda 17 farklı tematik alan ve Amazon yağmur ormanı yer alıyor. Büyülü bir yer sizin anlayacağınız anlatmak yetmez gidip görmeniz lazım diyorum ve sizi İstanbul Akvaryum fotoğrafları ile baş başa bırakıyorum :) Bu güzel gün için de Sevgili Yasemin'e çok teşekkür ediyorum. 




























16 yorum:

  1. Çok güzel bir gün ve etkinlikti canım gerçekten tanışmış olmamıza sevindim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sevindim. Yeniden görüşmek dileğiyle :)

      Sil
  2. Güzel bir etkinlikti saçlarına da bayildim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Uzak yol ve sıcak birleşince spontene gelişti :)

      Sil
  3. Canım iyiki geldin ayağına sağlık çok keyifli bir gündü sevgilerimle 😍😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çağırdığın için ben teşekkür ederim :) Güzel bir gündü yeniden tekrarlamak dileğiyle:)

      Sil
  4. Böylesi keyifli bir günde seni tanımak ve aynı masada olup muhabbet etmek güzeldi...
    Sevgilerimi bıraktım..💞

    YanıtlaSil
  5. Güzel ve değişik bir gün oldu 😊😊😊

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel bir etkinlik olmuş canım. :)

    YanıtlaSil
  7. ne güzel bir etkinlik olmuş. Güzel vakit geçirmişsiniz. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Seninle daha önce karşılaşıp tanışma fırsatı bulamamıştım. Muhtemelen lansmanlarda hep bir aradaydık ama tanışmadık. Seni tanımak güzeldi, tekrar karşılaşmak dileğiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de memnun oldum tanıştığımıza. Yeniden görüşmek dileğiyle ;)

      Sil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13