İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

9 Kasım 2017 Perşembe

#ebruvefusunilekisamerhaba Blogger Etkinliğimiz

#ebruvefusunilekisamerhaba Blogger Etkinliğimiz 

Herkese merhaba :) 22 Ekimde arkadaşım Makeupbyfun blog hesabının sahibi Füsun ile ortak Kışa Merhaba Blogger Etkinliğimizi gerçekleştirdik. Düşünce olarak değil ama hazırlık aşaması yaklaşık 2 ay gibi bir süreç aldı. Sonuçta içimize sinen gerçekten güzel bir etkinlik gerçekleştirmek bizi çok mutlu etti. Bugün yazımda sizlere etkinliğimizden ve bize ev sahipliği yapan Suadiye Taş Masa Bistro'dan bahsedeceğim.


Burcudesign ın mor laleleri ve ben 


Etkinliğimize hazırlanırken bizim için çok önemli bir şey vardı ki davet ettiğimiz blogger arkadaşlarımızın etkinliğimizden çok memnun ayrılmaları ve yüzlerinden gülümsemeyi eksik etmemek. Bu nedenle sanki kendimiz davetliymişiz gibi bir blogger etkinliğinden her anlamda ne beklenir ne istenir düşüncesi ile yola çıkarak her ayrıntı ile bizzat yakından ilgilendik. O yüzden gerçekten bu etkinlik içimize çok sindi. Aslında davet etmek istediğimiz arkadaşlarımız çoktu o yüzden kahvaltı saati de olması nedeniyle etkinliğimizi İstanbul'daki arkadaşlarımız ile sınırlı tutmaya karar verdik. 
Füsun ve ben


Blogger etkinliği düşüncemiz oluştuğundan beri mekan arayışındaydık ama ben Suadiye Taş Masa Bistroyu görünce dedim ki bizim mekan burası olmalı hatta olacak :) Bir şeyi çok isteyince oluyor deneyin mutlaka.

#ebruvefusunilekisamerhaba Blogger Etkinliğimiz 

 Mekan sahibi Gastronomi mezunu Cem Zenun Öcal 9 aydır bu sektörde bir fiil yer alıyor. Mekan iddialı bir mekan ve her detayı özenle seçilmiş bir ortam. Dünya mutfağından lezzetleri Suadiye Taş Masa Bistro'da bulabilirsiniz. Bu özel yemekleri hazırlayan iki şefleri var ki bir tanesi İstanbul'daki çok iyi bilinen bir bistrodan transfer edilerek gelmiş. Bir şubeleri daha mevcut Üsküdar'da.

#ebruvefusunilekisamerhaba Blogger Etkinliğimiz 

#ebruvefusunilekisamerhaba Blogger Etkinliğimiz 

Butik ve marka şarapları ile çok keyifli bir ortam hazırlamış Cem Bey. Kalabalık buluşmalar ve yemek organizasyonları için hem lokasyon hem ortam hem lezzet hem de hizmet açısından çok uygun bir yer. Benim çok hoşuma giden bir de haber vereyim size. Yakında canlı müzik geceleri olacak. Hem Jazz hem de Latin müzikleri seviyorsanız harika olacaktır.

#ebruvefusunilekisamerhaba Blogger Etkinliğimiz 

İlk gittiğimde mekana fotoğrafını gördüğünüz Taş Masa tatlısını deneyip bayılmıştım. Sonradan öğrendim ki mekanın specialleri arasında bu tatlı da varmış. Ayrıca ilk fırsatta bir diğer special olan buğday rizottolu lokum eti denemeyi düşünüyorum. Zaten kahvaltısını özellikle tavsiye ediyorum. Harika bir lezzet var kahvaltıda. Çeşit de çok fazla. Mutlaka bir hafta sonu kahvaltı ziyafeti çekin kendinize.

Taş Masa Tatlısı


#ebruvefusunilekisamerhaba Blogger Etkinliğimiz 

Etkinlik günümüzde mekana bir kaç saat önceden gelip hazırlıklarımıza başladık. Etkinliğimizde ana sponsorumuz Physicians Formula oldu. Sponsor firmaları ayrıca yazacağım ama ana sponsor yazım daha da ayrı olacak.  Masadaki el emeği göz nuru lavanta kokulu Mor Laleleri çok sevdiğim Burcudesign ilk bizim etkinliğimiz için hazırladı. Gelen blogger arkadaşların bir kısmı mekanın dekoru sanmışlar. O kadar güzeller ki ellerine sağlık Burcudesign.

Nagehankara ise bize çok tatlı el emeği göz nuru makyaj çantaları hazırladılar. Masamıza bu makyaj çantalarını da koyduk ki içimiz açılsın.

#ebruvefusunilekisamerhaba Blogger Etkinliğimiz 

Masa kartlarını da hatıra olsun diye biz hazırlattık kendimize ve arkadaşlarımıza :)

Arkadaşlarımızı bekleyen kahvaltı masamız :)

Kahvaltı masamız

Blogger arkadaşlarımız ile hatıra fotoğrafımız
Kahvaltıya başlamadan hemen önce :)

Ara sıcaklar gelmiş masa daha bir şenlenmiş :)

Filiz ve İrem
Etkinliğimize bizim davetimizi kırmayıp gelen blogger arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bir kısmı ile şahsen tanışıyordum zaten ama severek takip edip tanışmadıklarım da vardı davetliler arasında. Etkinliğimiz de böylece yeni tanışmalara vesile olmuş oldu :)

Katılan Bloggerlar:


TAŞ MASA Bistro

Bağdat Cad. Suadiye 460c, 34740
Kadıköy - İSTANBUL
0216 361 8414
info@tasmasacafe.com

TAŞ MASA Patisserie

Bulgurlu Mah. Bulgurlu Cad. No:108/A Orcem İş Merkezi
Üsküdar - İSTANBUL
0216 443 7189
info@tasmasacafe.com

3 yorum:

  1. çok güzel bir gündü kuzum ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. çok keyifli bir gün oldu Ebrucum sayenizde :-)) teşekkürler en kısa zamanda gidip o tatlıdan yiyeceğim ..

    YanıtlaSil
  3. Takip ettiğim ve okuduğum kadarıyla çok keyifli bir etkinlik olmuş, ellerinize sağlık :) sevgiler!

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13