İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

17 Kasım 2017 Cuma

Nyx Cosmetics Yeni Ürünler Lansmanı

Nyx Cosmetics Lansman
Nyx Cosmetics Lansman

Herkese merhaba :) Bol fotoğraflı bir Nyx Cosmetics Lansman yazısına hazırsanız hemen kahvenizi kapın koltuğunuza yaslanın :) Özellikle Nyx Junkie varsa aranızda benim gibi yazıma bayılacak. Geçtiğimiz ekim ayında Beyoğlu Suriye Pasajında Supa' da Nyx Cosmetics yeni ürünleri lansmanı vardı. Tabi ki gittim ve kaçırmadım yeni ürünlerin güzelliğini çünkü Amerika'da çıkar çıkmaz ne zaman gelecek ne zaman satışa çıkacak diye baş eti yiyen biriydim :)


Nyx Cosmetics Lansman
Nyx Cosmetics Lansman

Davetiyede kişiye özel anahtarınızı alın diyordu. Ben de mekana giriş yapmadan önce hemen anahtarımı aldım elime. Çok güzel bir anı olarak da kalacak benim için seneler geçip elime geçince hatırlayacağım yaşlılık zamanımda sanırım :)

Nyx Cosmetics Lansman

Etkinlik mekanına girince baktım yukarıdaki fotoğraftaki yerde Makeup Artist Uğur Kıral fotoğraf çektiriyor. Önce anlamadım sonra çekim bitip ben ne var ne yok diye incelemeye başlayınca anladım ki Uğur Kıral bütün davetli bloggerların tek tek yüzlerini çizip onlar makyaj yapmış. Bu panolarda da aslında onların bir kısmı sergileniyormuş. Benim de yüzümü çizdiğini duyunca hem çok sevindim hem de çok merak ettim. Onu da paylaşacağım sizlerle.

Nyx Cosmetics Lansman

Yeni ürünler sanırım herkesi heyecanlandırıyordu. Çünkü ben daha gelmeden ürünleri instagram hesabımda paylaşınca ara ara direkt mesajla "daha gelmemiş ne zaman gelecekler" diye benim gibi bana soru soran Nyx junkies rastladım :) Hemen storylerde paylaşmak üzere yeni ürünleri incelemeye başladım.

Nyx Cosmetics Lansman


Nyx Cosmetics Lansman

Nyx Cosmetics Lansman

Nyx Cosmetics Lansman

Öncelikle yeni gelen her palet çok başarılı ve işlevsel. Özellikle çantaya atıp çıkmalık hepsi. Her an yanınızda olsa sizi kurtaracak cinsten.

Nyx Cosmetics Lansman

Bu highlighter bronzer paletleri bir harika. toplam 4 renk mevcut ve gerçekten çok iyiler. Mutlaka gidin bakın Nyx mağazalarına. Zaten artık bazı Watsons şubelerinde de satışa çıktı. Her ürün olur mu bilmiyorum ama yine de bakmakta fayda var.

Nyx Cosmetics Lansman

Mat likit farların ise yeni renkleri efsaneeeee :) Özellikle bir kaç rengi gözüme kestirdim.

Nyx Cosmetics Lansman

Gelelim Ultimate paletlere. Sanırım yeni ürünler içerisinde benim en çok merak ettiğim palet tam karşınızda duran paletti. Renkler harika. Tonlar harika. Toplam 12 renk var. Üst sıra mat, altı sedefli en alt ise metalik. Yani süper makyajlar çıkar bu paletlerden. 

Nyx Cosmetics Lansman

Nyx Cosmetics Lansman

Şu masayı alıp eve götürmek istiyorum desem kimler bana destek çıkar :) Her eve lazım. Bu arada masa gerçekten satılıyor ama içi boş olarak. Yeni ürünlerin hepsi bu makyaj masasındaydı ve  makeup artistler bizde ürünleri denediler. 

Nyx Cosmetics Lansman

Nyx Cosmetics Lansman

Kaş kalemi kullanmıyorum ama o gün deneyince bana bir güzel oldu. Ne de olsa arada boşluklarım var rahatsız edecek boyutta olmasa da ve bu kalemler çok çok başarılı. Ara ara ben de kullanacağım. 

Nyx Cosmetics Lansman

Özellikle dudak ürünleri muhteşem. Üsttekiler arkadan basmalı. Ben orada 09 numarasını denedim. Çok beğendim.  Alttakiler ise Liquid Suede metalik mat seri. O ne demek diyeceksiniz. Gidin bir deneyin. Anlatılmaz yaşanır. Bulaşma yapmıyor ve çok kalıcılar. 

Nyx Liquid Suede Metallic Matte

Nyz göz ürünlerinde paletler hariç benim göz bebeğim Epic Ink liner. Buradaki yazımdan okuyabilirsiniz. Bence eyeliner arayışınız varsa Nyx e bakın. Hem uygun fiyatlılar hem de çok başarılılar. Epic Ink Liner ın yenileri ise uç kısımları ile çok farklılar. İsterseniz noktalama yapın, isterseniz kalın uç, isterseniz süper ince. Yok yok gerçekten çok çeşitli yeni ürünler.

Nyx Cosmetics Liners

Nyx Cosmetics Lansman

Güzel bir lansman oldu. Mekan ve ortam çok güzeldi. Hem özlediğim arkadaşlarımı görme fırsatı buldum hem de yeni insanlarla tanıştım. Gerçekten çok keyifli geçti. Bir başka postumda da sizlerle bize verilen yeni lansman ürünlerini paylaşacağım. Instagramdan beni takip edenler çoktan gördü ama buranın yeri de ayrı :) 

Ojelerfora Selma ile

Güzeller güzeli Münhan 





3 yorum:

  1. heralde odanın içerisindeki ışık da pembeydi :)

    YanıtlaSil
  2. Far paletleri, yeni eyelinerlar ve rujlar bu yeni lansmanda ilgimi çeken ürünlerden oldu. Çok güzel bir etkinlik olmuş.

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13