İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

21 Aralık 2017 Perşembe

Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme 4 Etkinliği


Herkese merhaba :) Bir süre önce Huzun Sarısı Blogunun sahibesi sevgili Nihal çok güzel bir etkinlik düzenledi. Bu etkinliğe davetliler arasında bende vardım ve ilk defa sevgili Nihal'in etkinliğine gidecek olmamın heyecanını yaşıyordum. Sıradan etkinlikler yerine bu bir hediyeleşme etkinliğiydi aslında. Hediye kelimesi geçince daha da heyecan arttı biliyorum. O zaman gelelim detaylara :)



Öncelikle etkinliğin mekanı olarak çok düşünceli bir davranış ile Şişli Down Cafe seçilmişti. Çok hoşuma gitti bu fikir. Farkındalık yaratmak adına da mekan çok faydalı bir şey yapmış. Masadaki kağıt amerikan servisleri bilgilendirici yazılar ile tasarlamış. Böylece konu ile ilgili daha net bilgiye ulaştığımız gibi eğer varsa yanlışlarımızı da düzeltme şansına sahip oluyoruz. 


Yemek çok çok güzeldi çünkü benim en sevdiğim hünkar beğendi masadaydı. Öncesinde şahane bir çorba içtim onu da söylemeden geçemeyeceğim. Ana yemek ve salata ardından ise tatlımızı yedik. Lezzet ve ortam olarak beğendiğim bir yer oldu. O taraflara yolum düşerse mutlaka tekrar gideceğim bir mekan.

Yemek faslından sonra  #huzunsarisiilehediyelesme4 etkinliğimizdeki tek sponsor firmamız Mineaderm bize ürünler ve marka hakkında detaylı bilgiler verdi. Çok güzel ürünleri var. Sanırım böyle bir markayı yakından tanıdığım için çok şanslıyım. Çünkü o anda canlı canlı aklıma takılan ya da konu ile ilgili bilgi almak istediğim her şeyi firma yetkililerine sorabildim. Firma bize denememiz için bir kaç üründen oluşan bir paket hazırlamış. Bir de hediyeleşme etkinliğimize uygun extradan herkese hediye getirmişler. Detayları farklı bir yazıda paylaşacağım. Gerçekten çok düşünceli bir firma Mineaderm ama bununla da bitmedi. Asıl etkilendiğim kısım ise, Sevgili Nihal Şişli Down Cafe etkinliği organize etme işini hayırlı bir iş olsun bir faydamız dokunsun diye düşünmüştü. Hepimiz kendi paramızı verip bir katkı sağlayacaktık. Mineaderm ise büyük bir jest ve hayır yaparak etkinlik hesabını üstlendi. Ne kadar güzel bir davranış. O kadar hoşuma gitti ki. Firma 1-0 önde başladı hiç tanışmadan. 


Mineaderm yetkilisi Gökhan Bey'in bilgilendirici sunumundan sonra geldik etkinliğimizin en özel kısmına. HEDİYELEŞME :) Sevgili Nihal kura ile hediye eşi belirlemişti ve benim eşim de çok sevdiğim arkadaşım Audrey'in Şekerleri Blog sahibesi İrem oldu. Birbirimize hediyelerimizi taktim ettik. Yine ayrıntılar daha sonra gelecek. :) 



Blogluyorum blogunun sahibi sevgili Gökçe'de bizim için hediye hazırlamış kendiliğinden. Onun da bu jesti ile çok mutlu olduk. Gökçe bize hediyelerimizi dağıtırken merakla onu bekledik acaba ne var torbanın içinde diye. 


En son olarak da Cafede çalışan arkadaşlarımız ve Mineaderm firma yetkilileri ile bir hatıra fotoğrafı çektirdik. Çok güzel bir etkinlikti. Bulunmaktan gerçekten çok keyif aldım. Hediyelerin detayları ayrı bir yazı olarak gelecek ;)




4 yorum:

  1. Ebrucum çok güzel bir gün geçirdik bence markayı şimdilik çok beğendim en kısa zamanda görüşmek üzere sevgiler 😍

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ediyorum hem davetime geldiğin için hem de bu güzel yazı için.
    Birlikte nice organizasyonlarda görüşmek dileğimle 😍🌹

    YanıtlaSil
  3. Harika bir gündü , güle güle kullan hediyelerini. Tekrar görüşmek üzere <3

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir düşünceymiş bu hediyeleşme etkinliği bayıldım :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13