İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

23 Ocak 2018 Salı

Make Up Academy Rusted Wonders Far Paleti


Herkese merhaba :) Bugün sizleri her makyaj çantasında olması gereken, fiyat performans değerlendirmesinde benden yüksek not almış joker bir palet ile tanıştırmak istiyorum. Make Up Academy Rusted Wonders Far Paleti benim ilk görüşte kesinlikle almalıyım dediğim ender paletlerden biri.







Biliyorsunuz bir süre önce bir İngiliz markası olan Make Up Academy ürünleri Eveshop mağazalarında satışa çıktı. Ben de markayı incelemek için standa bakarken far paleti çeşitliliğinden kısa süre şoklar yaşarken almaya niyetlendiğim bir far olmadığını düşünüp tam stanttan ayrılırken Make Up Academy Rusted Wonders Far Paletinin testerı gözüme ilişti ve arkasındaki boşluk yani bir tane bile bu paletten kalmamıştı. Sonra testerı denedim ve resmen bayıldımmmmm. Pigment, yapı, renk, ton yani her anlamda o kadar güzel bir palet ki... Bazen mesela bir paleti çok beğeniyorum ama diyorum ki keşke şu, şu, şu renkler olmasaymış. İşte bu palette asla böyle bir şey demem ve bir palet yaratsam sanırım bu renkleri seçerdim ben de. 


Hem gündüz hem gece her türlü makyajı kaldıracak bir palet Make Up Academy Rusted Wonders Far Paleti. Şu Gold renge vuruldum adeta. Göz kapağı ortasına öyle güzel yakışıyor ki. Kalıcılığı güzel, pigment çok başarılı. Fiyat da gayet uygun bence böyle bir palet için, çünkü sık sık indirime de giriyor bu marka. 


Hepsi sedefli olması belki bazıları için cezbedici olmayabilir ama siz de benim gibi bu tarz farları seviyorsanız mutlaka bayılacaksınız. Sık sık stokları kalmayan bir üründür. Ben almak için bayağı bir Eveshop kapısı aşındırdım çünkü ne zaman gitsem yeni bitmiş olabiliyor benden söylemesi.

6 yorum:

  1. ya çok güzel bir palet :) bayıldım

    YanıtlaSil
  2. Of allahım o en üstteki pembe renk palete sürekli gidip gelip bakma sebebim!!! Yani bu tonlarda 350 tane paletim var ama dayanamayıp bir noktada bunu da alacağım sanki... güle güle kullan Ebru'cum, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. Allahım nefis bir palet bana aldığını ışık yakalayamadığım için hala çekemedim ama sadece bakarak bile mutlu oluyorum güle güle kullan canım sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. En alttaki iki renge bayıldım.:)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13