İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

7 Eylül 2018 Cuma

Fenty Beauty By Rihanna Artık Sephora'da

Fenty Beauty By Rihanna 

Herkese merhaba, bomba bir haberlebu ayın ilk yazısını yazmaya karar verdim. Yurt dışında çok ilgi gören ve ülkemizde de merakla beklenen Fenty Beauty By Rihanna koleksiyonu artık Sephora'da.  Ben Fenty Beauty By Rihanna  koleksiyonunu ilk Barcelona Sephora'da incelemiştim. Bir şey alıp almamakla kararsız kalmıştım. Euro ya çevire çevire böyle oluyor. Şu an Sephora fiyatları ise Sephora markaları içinde en uygunu olabilir. Kendi ürünlerini hariç tuttum. 

Nişantaşı şubesinde dün ön satış vardı. Oraya katılamadım. Hem vaktim yoktu  hem de çok fazla üst üste olunca ben bakamıyorum. Tahmin ettiğim gibi de çok kalabalıkmış. Bugün ise sitesinde yazan Sephora şubelerine koleksiyon geleceği için sabah saatlerinde kendimi attım Sephora'ya hem kendim hem de sizler için koleksiyonu inceledim. Neler mi var?


Fenty Beauty By Rihanna 

Açıkcası kocaman bir stand beklemiyordum. Too Faced hala minnacık olduğu için Fenty Beauty By Rihanna standının dolu dolu kocaman olması beni şaşırttı. Fondöten renk skalası acayip geniş. Aradığınız tonun olmaması imkansız gibi bir şey.  

Fenty Beauty By Rihanna  koleksiyonunda en çok öne çıkanlardan biri ise Gloss Bomb. İki rengi var. Rihanna bu işi biliyor. Öyle iki renk çıkartmış ki herkese gider öyle söyliyeyim. Ben en çok Fenty Glow u beğendim. Hem gloss hem de dudakları dolgun gösteriyor. Fiyatı 129 tl.

Fenty Beauty By Rihanna 
Fenty Beauty By Rihanna 
Fenty Beauty By Rihanna  koleksiyonunda diğer öne çıkan ürünlerden biri de bu Blotting Powder. Matlaştırıcı bir sabitleme pudrası. Ayrıca gözenek görünümü de azaltıyormuş. Orada fondöten ve pudrayı denedim. Bugün yüzümde bir dursun bakalım. İzlenimlerim ne olacak.

Fenty Beauty By Rihanna 

Fenty Beauty By Rihanna  koleksiyonunda primer ve fondöten de yine ilgi çeken ürünlerden. Daha iyi bir etki için bence ikisini beraber kullanmak gerek. Ben bugün bazı sürmedim. Bir daha ki sefere onu da deneyeceğim.

Fenty Beauty By Rihanna 

Fondöten tam 40 ton. Kapatıcılığı ortadan full e doğru. Yapısı çok güzel. Böyle bir yapı için kapatıcılığı çok başarılı buldum. Çok da hafif bir fondöten asla ağırlık yapmadı. O da 239 tl sanırım.

Fenty Beauty By Rihanna 

En bayıldığım ürünlerden biri de çok sevdiğim kırmızı ruj :) Stunna Lip Paint -  Uncensored. 12 saate kadar kalıcıymış. Bana göre tam bir mat değil. O yüzden dudak da kurutmaz gibi geliyor. Pigment olarak en yoğun kırmızı pigmentli ürün bu ürünmüş. Tonu o kadar güzel ki bir gidin bakın derim.

Fenty Beauty By Rihanna 

Fenty Beauty By Rihanna 



Şimdi sizi fotoğraflar ile baş başa bırakıyorum. Yarın cumartesi malum. Fenty Beauty standına bir göz atmış olun bu yazımla. Neye bakacağınıza belki bir fikir de vermiş olurum.












6 yorum:

  1. çalışmasam ön satış partisine giderdim aslında ama gidemedim tabi ilk fırsatta inceleyeceğim ama ürünleri..

    YanıtlaSil
  2. partiye gelemedim maalesef:( güzel ürünleri varmış bayıldım:) ilk fırsatta inceleyeceğim

    YanıtlaSil
  3. Fiyatlar Amerika ile aynı gelmiş ama bize göre yine pahalı kaçıyor tabii... Gloss Bomb'u çok beğendim; Matchstix lere ise bayıldım ama bu ara o fiyatlarla herhangi bir şey almak istemiyorum :) çok sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. What a wonderful post, dear! Great photos!
    A big hello from Germany!
    Hugs ♥

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13