İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

9 Ocak 2019 Çarşamba

Organique Ürünleri


Herkese merhaba. Yaklaşık 1 ay önce Organique firmasından bir kargo aldım. Marka ile daha önce tanışmamıştım. Benim gibi bilmeyenler için firma, 15 yıldan daha fazla süredir doğal, sağlıklı, çevre dostu cilt, saç ve vücut ürünleri üretiyor. Ürünler yüksek kalite ve Avrupa standartlarında Polonya'da üretilmektedir. Ürün çeşidi 400'den fazladır. Polonya ve 25 ülkede satışı gerçekleşmektedir. Organique ürünleri hiç bir şekilde koruyucu içermiyor. O yüzden %98 doğal içerikli ürünleri üretmeyi hedeflemişler. 
Ben doğal ürünleri gerçekten çok seviyorum. O yüzden Organique markası ile tanıştığım ve ürünlerini deneme fırsatını elde ettiğim için çok şanslı ve mutluyum. Sitelerinde gezerken bebek ve çocuk ürünleri olduğunu da gördüm. Bu daha da hoşuma gitti. Altuğ için doğal ürün kullanmak en güzeli olacak.




Organique kutumdan bir kaç tam boy ürün ve yanında göz kremi testerı çıktı. Kutudan paketlemeye her şey doğala çok uygun bir şekildeydi. Mis gibi bir koku kutuyu açar açmaz dikkatimi çekti. 


Özellikle kutudan çıkan muma bayıldım. Kokusu çok hoş. Kullanmaya kıyamıyorum desem yeridir hatta. 


Yine kokusu ile beni cezbeden banyo topları da markanın ürün çeşitleri arasında yer alıyor. Özellikle SPA da tercih edilse de bence evde banyo keyfi yaparken de güzel bir ürün. Hoş kokusunun haricinde cildi nemlendirme özelliği de var. Bir banyo topunu ikiye bölerek kullanabilirsiniz böylece 1 top ile 2 banyo keyfi yapmış olursunuz. Bendeki Greek.


Beyaz elma ve gliserin içerikli bu minik sabunun da kokusu çok hoş. Banyomda yerini çoktan aldı. 


Gelelim kuru ciltlerin çok iyi anlaşacağı Organique Shea Butter Body Balm - Mango a. İçeriğinde yer alan Shea yağı cildin dış etkenlere karşı direncini arttıran bir özelliktedir.  A, E ve F vitaminleri ise hücreleri yaşlanmaya karşı koruma görevindedir. Kuru bölgeler için çok kullanışlı bir ürün. Uzun süre bu bölgeyi nemli tuttuğu için ben bu özelliğini çok sevdim.  Özellikle dirsek ve bacaklarım için kullanmayı tercih ettim. 


Şu an sitelerinde de indirim var. Buradan bakabilirsiniz. Kargo da ücretsiz. Sizin deneme fırsatınız oldu mu bu markayı?

3 yorum:

  1. Ben hamileliğimde Organique Shea Butter kullanmıştım ve hiç çatlağım olmamıştı! O nedenle de bu ürün en sevdiklerim arasındadır! Güle güle kullan Ebru'cum, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım,organique ürünlerini denemiştim bende çok beğendim.

    YanıtlaSil
  3. ben en çok vücut peelinglerini beğenmiştim :-))

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13