İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

14 Ekim 2019 Pazartesi

Nyx On The Rise Liftscara Lansmanı



Nyx On The Rise Liftscara
Nyx On The Rise Liftscara 

Herkese merhaba. Ufak bir ara verdikten sonra yazmaya, Nyx Lansman yazısı ile yeniden aranızdayım. Nyx markasını da lansmanlarını da çok seviyorum. Şimdiye kadar hep koleksiyon lansmanlarına katılmıştım. İlk defa tek ürün lansmanına katıldım çok da keyifli geçti. 
Maskara benim için önemli bir ürün çünkü beni takip edenler bilir kirpiklerim düz ve aşağı bakan cinsten. Eğer bir şey sürmezsem daha doğrusu kirpiklerime uygun bir maskara uygulamazsam makyajı dahi göstermiyor. 


Nyx On The Rise Liftscara
Nyx On The Rise Liftscara 

Nyx On The Rise maskarayı da ilk geldiği zaman mağazada incelemiştim. Eve alıp denemek gibi olmuyor tabi hiç bir zaman. Lansmanlarda daha iyi ürün inceleme fırsatına sahip olduğum için seviyorum açıkcası. Marka ile de etkileşim fazla oluyor. Ürün hakkında aklına gelen her soruyu sorabiliyorsun en güzeli. 

Nyx On The Rise Liftscara
Nyx On The Rise Liftscara 

Lansman Akaretlerde yer alan W İstanbul Hotel in bir katındaydı. Maskaraları incelememiz için de özel alanlar oluşturulmuştu. Sunum ve maskaraların bulunduğu yerdeki ışığa bayıldım. Benim için önemli olan bir sürü fotoğraf çekmek ve ürünleri rahat incelemek.

Resim yazısı ekle


Nyx On The Rise maskaranın vaadlerine gelelim;
Kullananların % 94 ü lifting etkisi gözlemlemiş. Kirpikleri tek tek ayırıp kıvırma ve gözleri daha iri gösterme yapısına sahip bir fırça yapısı var. Bulaşma yapmıyormuş ve bir de kirpikleri daha hacimli gösteriyormuş. Ben buraya bunları bırakayım. Benim inceleme yazım da gelecek spoiler vermeyeyim hiç :) Bu ara deneme fiyatı ile 59,99 tl aklınızda olsun.

Nyx On The Rise Liftscara
Nyx On The Rise Liftscara 

Şunu söylemek isterim ki fırçanın tek bir şekli yok. Kum saatine de benziyor ama diğer yandan yuvarlak gibi değişik bir şekli var. Öyle sulu sulu da bir ürün değil. 

Nyx On The Rise Liftscara
Nyx On The Rise Liftscara 

Sunumlar güzeldi demiştim size bu çantalara da orada bayılmıştım. Eve dönerken bize de böyle çantalı bir paket hazırlamışlar. Bundan daha iyi nasıl olur öyle değil mi :)




2 yorum:

  1. çanta çok şeker gerçekten :-))

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,

    On The Rise Volume Liftscara’yı ben de çok beğendim. Daha önceden kullandığım maskaralara göre çok daha kaliteli bir fırçaya sahip ve kirpiklerimi olduğundan daha uzun göstermesiyle benim favorim olmuştu. Ürünle ilgili yorumlarımı ben de sizinle paylaşmayı çok isterim: http://www.ebrubektasoglu.com/yazi/urun-inceleme-nyx-professional-makeup-on-the-rise-volume-liftscara/

    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13