İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

10 Ocak 2020 Cuma

Pastel Show Your Joy Likit Allık

Pastel Show Your Joy Likit Allık

Herkese merhaba. 2019 yılında en sevdiklerim arasında yer alan bir üründen bahsetmek istiyorum size. Pastel Show Your Joy Likit Allıklar öncelikle ojeye benzer ambalajı ile dikkatimi hemen çekmişti. Pastel in  bir kaç sene önce likit aydınlatıcısını alıp denemiştim ama fırçasından dolayı hiç sevmemiştim. Ön yargılı olmadan bu yeni çıkan allıklarına da bir şans vermek istedim.


Pastel Show Your Joy Likit Allık

İlk olarak bir kaç ay önce 52 numaralı kırmızı gibi görünen allığı aldım. Aldığımdan beri en sık kullandığım bir ürün oldu diyebilirim. Bir kaç hafta öncesinde de yanına 53 numaralı daha nude bir rengi indirimde aldım. İki rengi daha var. Özellikle bir rengi ile kontür  yapanları da duydum. Benim seçimim şu anlık bu iki renk :) 

Pastel Show Your Joy Likit Allık

Kırmızı rengi gözünüzü korkutmasın. Çok güzel dağılıyor ve böyle koşup yanaklarınız al al olmuş gibi duruyor. Daha önce aydınlatıcı alıp fırçasını sevmedim demiştim size yukarıda. Bu aplikatör oluşu çok iyi olmuş bence. Çok rahat uyguluyorsunuz. Ben her yanağım için iki kere dokunduruyorum. Büyük stippling fırça ile dağıtıyorum. Kalıcılığını beğendim. Özellikle 52 numara bir harika. Üzerine toz ürün kullanıp kalıcılığını da arttırabilirsiniz ama bana yetti. Özellikle beyaz tenli iseniz 53 size çok yakışacaktır. Buğday tenlilerden çok açık olanlar 53 kullanabilir ama renginiz koyu ise göstermeyebilir.

Pastel Show Your Joy Likit Allık (52 -53 )

Benim makyaj çantamda 52 numara aylardır yer alıyor. Siz deneme fırsatını yakaladınız mı bu ürünleri? Aynı serinin aydınlatıcıları allıkları kadar başarılı değil diyorlar. Deneyen varsa yorumlarını bekliyorum.

4 yorum:

  1. kırmızıyı alacağım sanırım en sonunda :-)))

    YanıtlaSil
  2. Ürün bolluğundan almaya elim gitmedi ama kullanan herkes bayıldığı için benim de aklımda... muhtemelen yaza doğru tercih ederim ^_^ güle güle kullan ikisini de! Çok sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. ben de de 52 ve 54 var. İkisine de bayılıyorum. 54 Bronzer gibi çok hoş duruyor :)

    YanıtlaSil
  4. Ben bu yazıyı nasıl görmedim acaba 53 numarada zaten gözüm vardı bilir kişiden ögrenip almak daha iyi olacak benim için ��

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13