İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

5 Nisan 2020 Pazar

Mart Ayı Avon Alışverişim


Avon benim senelerdir bildiğim ve kullandığım bir marka. Hatta ailecek ürünlerini kullanıyoruz diyebilirim. Annemin el kremine abone olması ile başladı bizim tanışıklığımız hala da devam ediyor :) Uzun zamandır Avon Temsilciliği yapıyorum. Son bir kaç aydır da takım lideri olunca bu ara Avon kolileri bizim eve daha sık gelir gider oldu. Bakalım Mart Ayı boyunca neler almışım K4 kataloğundan. Aslında son gün 10 Nisan ama ben Mart ayında hallettim alışveriş işini :) Hepsini de size aşağıda linkledim.



Altuğ, annem ve kendime aldığım ürünlerden oluştu bu ay alışverişim. Yeni çıkan parfümlerini çok merak ediyordum çünkü içinde yasemin var :) Ben de hediyeli olan Surreal Island Parfümü seçtim :) Yanındaki vücut losyonu da hediye geldi :) 
Foot Works Scrub çok çok uygun fiyattı hemen aldım ama sanırım kalmamış link ekleyemedim size. 


Avon el kremlerini anneme aldım küçük boyu alana büyük boy hediyeydi :) Tek kremin fiyatının da altına iki krem almış oldum :)


Marvel ürününü görünce hemen alalım diye Altuğ için Avengers vücut şampuanını aldım. :) Bizim Nero biraz sahiplenmiş olabilir renginden ötürü :)


Anew blur etkili Anew Perfect Skin bazını da çok merak ettim. Biliyorsunuz ben o tarz bazları seviyorum. Denemek için hemen aldım. Tüm cilt tipleri için de uygun. 


Bu küpelere ise bayıldım :) Bana yazı çağrıştırdı bu palmiye küpeler. Sanırım bu gidişle evde takacağım :)


Avon fırçalarını çok seviyorum. Fiyatlarına göre gerçekten kaliteli. Renkleri ve metalik oluşları ile  beni cezbeden bu Metalik Makyaj Fırçası Seti Avon fırçalarından memnun kaldığım için hemen aldım. İyi ki almışım. Yüz, far ve kaş fırçası var bu sette. Kaş fırçasını da göz kalemi dağıtmak için kullanırım diye düşündüm.  


Avon Power Stay serisindeki bu göz kalemleri de çok güzel. Su ile kesinlikle çıkmıyor. Ben de toplam 4 rengi var. Bu iki renk ise  üstteki intense plum, alttaki intense brown. Fiyatları da çok uygun.




Avon Sanal Mağazamı bir kaç ay evvel açtım. Ürünlere bakıp sipariş vermek isterseniz:


Avon Temsilcisi olup çok daha uygun fiyata ürünleri satın almak isterseniz:

2 yorum:

  1. Honey el kremini çok beğenerek kullanmıştım. Annemin ellerine baya iyi geldi 3'er 5'er alındı. Blur krem ve göz kalemlerini denemedim ama merak ettim şimdi. Ender Saraç'ın yeni şampuanlarından sipariş verdim bugünde. Bakalım onlar nasıl çıkacak?

    YanıtlaSil
  2. bu fırça setini çok merak ediyordum sanırım ben de alacağım :-))

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13