İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

1 Şubat 2014 Cumartesi

Sephora Crayon Jumbo Liner Kalem Far (Waterproof)


Sephora'nın göz ürünlerini gerçekten çok beğeniyorum ve çok seviyorum. Sephora Waterproof göz kalemi gerçekten benim için vazgeçilmez. Yazısını okumak için buraya bir TIK TIK :) Ayrıca eyeliner ve göz farlarını da gerçekten tavsiye ediyorum. 

Standı gezerken mor renge düşkünlüğümden dolayı Sephora'nın Crayon Jumbo Liner 12 saat kalıcı göz kalemini ( ya da kalem far) farkettim. Metalik ve hafif içinde pırıltılar gizli olduğu için beni gerçekten benden aldı. Bir müddet elimde bıraktığı izi inceledim durdum alsam mı almasam mı diye :) Çoğunlukla siyah göz kalemi ya da farı kullandığım için hemen siyahı da var mı diye arayışa geçtim ve ilk önce normal siyah olanını buldum ama sonra standa göz gezdirmeyi devam ettim ve hem parıltılı hem de metalik olan Glitterı buldum. İşte bu tam benlik bir üründü. Elime sürüşü gerçekten yumuşacıktı. İlk etapta siyahını aldım ama mor da aklım kalmadığı değil en kısa zamanda morunu da edineceğimden eminim ;)


Ürünün renk çeşidi oldukça geniş buradan inceleyebilirsiniz. Suya, ısıya ve neme dayanıklı ayrıca 12 saat kalıcılığı da vaat ediyor bu ürün bizlere. Yüksek pigmentli bir yapısı var. İster far olarak uygulanabilir isterseniz de göz kalemi şeklinde kullanabilirsiniz. Çok fazla makyaj malzemesini çantanızda taşımak istemiyorsanız kullanım çeşitliliği açısından pratik bir ürün.



Hediye çekilişime katılmadıysanız buradan bir TIK TIK ;)

1 yorum:

  1. Merhaba :)
    Bu kalemleri bende cok begenerek kullaniyorum gercekten guzeller:)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13