İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

2 Şubat 2014 Pazar

Sephora Makyaj Paleti


Sephora indiriminde ambalajına bayılıp aldığım bir makyaj paletini size tanıtmak istiyorum. Boyutu küçük ama bence işlevi büyük bir palet.

Sephora markasının ürünlerini özellikle de göz ürünlerini çok beğendiğimi daha önceki yazılarımda da vurgulamıştım. Yine çok beğendiğim bu üründe 9 farklı göz farı mevcut. Hafif parıltılı farları seviyorsanız bu palet tam sizlik ;) Renkler sık kullanabileceğiniz tonlarda özellikle gölge yapmak için uygun tonlar da mevcut. 

Özellikle pastel renkleri seviyorsanız yanınızdan gerçekten ayırmayacağınız bir ürün olacak. Şık kutusu ve farklı tasarımı olması da beni etkiledi açıkcası. İçinde bir de ayna bulunuyor. Allık, ruj ve göz farlarınızın hepsi bu palette yer alıyor. Çok fazla makyaj malzemesi yanında taşımayı sevmiyorsanız sizin için çok kullanışlı olabilir. 





İki yanda bulunan minik çekmecelerde ise bir tarafta 4 farklı renk ruj ve diğer tarafta ise tek renk bir allık bulunuyor. 

Allık şeftali rengi tonlarında bir renk. 
Rujlar ise yine günlük ve hatta özel günlerde bile kullanacağınız renklerden oluşmuş. 
İndirimde 20 Tl fiyata sahipti. Yine bir Sephora indiriminde sepetinize belki atmak istersiniz. ;)




6 yorum:

  1. Ambalajı çok güzel renklerde öyle :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir ambalajı varmış.renklerde çok kullanışlı görünüyor.kalıcılıkları nasıl? birde hangi sephoradan almıştınız acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buyaka Sephora'dan almıştım.Daha kullanmadım hiç :)

      Sil
  3. Bak işte bu da Bodrum'un eksiği, Sephora yok, Rossman yok:)

    YanıtlaSil
  4. Cok tatlii gule gule kullan :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13