İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

30 Mayıs 2018 Çarşamba

Lets Oyun Hamurları


Herkese merhaba,
Sevgili Şafak ve Fatma 'nın 23 Nisan Çocuk Bayramı için düzenlediği Anne - Çocuk Blogger Etkinliği #23nisanbloggerannecocuksenligi etkinliğinde sponsorlarımızdan biri de çocukların bayıldığı Lets Oyun Hamurları firmasıydı. Oyun hamuru ile oynamayı ben bile çok seviyorken çocuklar ne kadar çok seviyordur siz tahmin edin.




2002 yılından beri hizmet veren firma 2012 yılında oyun hamuru üretmeye başlıyor. İçeriğinde zararlı hiç bir şey bulunmayan bu güzel oyun hamurları ortaya çıkıyor. Malzeme olarak un, su ve tuz kullanılarak hamur geliştiriliyor. Yani çocuklarımız yanlışlıkla bile yeseler hiç sıkıntı olmaz. Sanırım tuz olmasının bir sebebi de eğer yerlerse tadını beğenmesinler ve yemeye devam etmesinler diye. Firma yetkilisi bize hem içeriği hem de ürün çeşitliliği hakkında bilgiler verdi. 



Lets Oyun Hamurlarında bir sürü farklı ürün var. Altuğ ve ben de ağzımıza sürmesek de bize denk gelen Hamburger seti oldu. Biz de oyunla burger yapacağız artık napalım :) Zaten çok eğlenceli burger yapmak bu hamurlar ile. Kalıpları da içinde mevcut. O yüzden hem eğlenceli hem de pratik.


Altuğ yaşı itibari ile sürekli oynamıyor daha yeni yeni keşfediyor o yüzden ben de çok fazla oyun hamuru çeşitlerini bilmiyorum ama neon olanına ilk defa denk geldim desem yeridir.


Bizde 6 farklı neon renk mevcut. Yine kapak kısımları şekilli böylece oyun hamuru ile oynamak hem yaratıcı hem de daha eğlenceli oluyor. Özellikle çabuk kurumamaları çok hoşuma gitti. Altuğ sağolsun oynarken başka yerlerde bırakıp oyuna devam ediyor. Sonra ben buluyorum. Bir sıkıntı olmadı o yüzden.


3 yorum:

  1. İçeriğinin temiz olması memnuniyet verici, bizim oğlanlar için aklımda olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Çocuklar için oyun hamuru ile oynamak hem el becerisi hem de hayal gücü için çpok faydalı. Güzel günlerde oynayın :)

    YanıtlaSil
  3. bende oyun hamurlarını çok seviyorum :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13