İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

15 Mayıs 2020 Cuma

Wet n Wild Color Icon Blush - Mellow wine



Wet n Wild markası bildiğiniz üzere Gratis mağazalarında satılan markalardan biri. Yurt dışında uygun fiyatı ve renk çeşitliği ile bilinen bir marka. Bizim ülkemizde de Gratis in yur dışından getirdiği markalar arasında uygunluk açısından eh işte dediğim ama indirimde gerçekten de uygun olan isimler arasında. Yeni ürünleri bir süre önce ülkemize geldi. Ben de durdum durdum sonra internette indirime denk gelince 3 ürünü sepetime attım. Bunlardan biri ambalajları yenilenen allıklar.
Wet N Wild Coloricon Blush...


Wet n Wild markasının ürünlerini sevsem de ambalajlarını sevemedim çünkü çok dandik oluyor. Bakalım yeni ambalajlar nasıl olacak dayanıklılık konusunda. Allıkların ambalajları yenilenirken yeni renkler de gelmiş olabilir. Eskilerini renk olarak çok hatırlayamadım. Aklımda renklerden de yeni eklenenler var diye kaldı ama nereden bilmiyorum ben de :)  Benim seçtiğim renk Mellow Wine oldu. Yurt dışı sitesindeki araştırmalarıma göre sadece ambalajı değil formulü de yenilenmiş Wet N Wild Coloriocon Blush ın içerisinde Jojoba yağı varmış.

İçeriğe bakanlar için etiketi incelerken mica, talc ve silica hemen gözüme ilişti. Ben çok etiket inceleyip alışveriş yapmıyorum açıkçası. Dikkat edenler için de belirtmek istedim içindekiler aklıma gelince.


Yapısı yumuşacık kadife gibi. Tozutuyor biraz ama ben takılmıyorum çok fazla. Ben fırça ile kullandım aldığımdan beri ama parmak sürdüğünüz anda o yumuşaklığı hissederken doku da bozuluyor hemen.  Frça ile beklediğim gibi olmadı. Çok çok pigmentli o yüzden rengi de koyu olduğundan fırçanın ucu ile dokundurup uygulamam gerektiği konusunda ne kadar haklı olduğumu gördüm. O yüzden azar azar istediğiniz yoğunluğa gelene kadar uygulama miktarını arttırmanızı tavsiye ederim. 


Evde denemiş olsam da kalıcılığını beğendim. Bir rüzgarda açık havada da inşallah test etmek kısmet olur. Aslında allık sürüp balkona çıktım o da açık hava sayılabilir :) Bu arada ürün 6 gram ve açıldıktan sonra 24 ay ömrü var.


Rengi çok tatlı ve yanaklarda buradaki gibi koyu durmuyor. Burada uygulama miktarı önemli ve sizin elinizde. Renk bence hem kışlık hem de yazlık bir renk. Wet N Wild Coloricon Blush mat bir allık aslında ama elimde uyguladığımda renkten dolayı ışıltılı gibi durmuş sanki. 


Bayram indiriminde değerlendirebilirsiniz allık ihtiyacınız varsa. Sizin Wet n Wild markasında gözünüze kestirdikleriniz neler?

8 yorum:

  1. bu allıkların şekli değişmiş bu renk vardı eski kare şekilli olanlarda hatırlıyorum bende bile olabilir hatta .-))

    YanıtlaSil
  2. rengi güzelmiş. Bende az da sürsem çok yoğun duruyor ama buğday tende harika durur

    YanıtlaSil
  3. Bu tonları seviyorum allıkta, doğal duruyor :)

    YanıtlaSil
  4. Rengi hiç hatırlamıyorum, dikkatimi çekmemiş eskiden varsa. Şu an bayıldım ama :)

    YanıtlaSil
  5. İçinde jojoba yağı olması da çok iyi

    YanıtlaSil
  6. Bu markada elim hep far ve aydınlatıcılara gidiyor.Bunu görünce allıklara bir daha göz atmak istedim.Ambalaj kalitesizliği konusunda çok haklısın.Özellikle Mega Last ruj ambalajları berbattı.

    YanıtlaSil
  7. Rengi cidden güzelmiş canim :)

    YanıtlaSil
  8. Markayı çok seviyorum. Hem kaliteli, hem uygun fiyatlı ürünleri var. Fazla tozutuyorlar evet ama hiç umrumda değil :)))

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13