İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

14 Eylül 2020 Pazartesi

GÖZENEK GÖRÜNÜMÜNDEN KURTULMAK İÇİN EVDE YAPILABİLECEK 5 UYGULAMA

 

Biliyorsunuz ki genişleyen gözenekleri küçültmek ilgi alanıma giriyor uzun bir zamandır. Bir çok yöntem denemişliğim vardır. Ben de yıllar  içerisinde denediğim ürün ve uygulamaları sizler için derledim. Dertlerinize deva olur belki dedim.  Bu tür uygulamalarda mutlaka devamlılık esas çünkü bu şekilde daha iyi sonuç alıyorsunuz.  O zaman bakalım hangi uygulamalar var.


BUZ UYGULAMASI

Cilde buz küplerini uygulamanın bir çok faydası vardır. Bunlardan biri gözenekleri sıkılaştırıp küçültmesi. Genişleyen gözeneklerin cilde buz ile şoke etkisi yapılarak küçülmesi sağlanır.  En etkili uygulamalardan birisidir. Sabahlar ve akşamları yüzünüzü yıkadıktan sonra buz küplerini 15-20 saniye arası yüzünüzde gezdirin. Bunu cilt bakım rutininize kattıktan bir süre sonra farkı göreceksiniz.

 

FOREO UFO Akıllı Maske Terapisi ile Matte Maniac - Ekstra Arındırıcı Maske Uygulaması


FOREO UFO Akıllı Maske Terapisi bir süredir cilt bakım rutinimde yerini aldı. Bu cihaz ile uygulanan  Matte Maniac - Ekstra Arındırıcı Maske ise tam bir gözenek savar. Cildin doğal yağ dengesini destekleyerek gözeneklerin görünümünü azaltan bu maske, içeriğindeki kömür ile ciltteki kiri emiyor ve daha temiz, sağlıklı bir görüntü kazandırıyor. Cilt bakım rutinime eklediğimden beri artık aynaya baktığımda gözeneklerim beni rahatsız etmemeye başladı. Özellikle sabahları bu maskeyi uyguluyorum. İçeriğinde yer alan Kar Lotusu gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı. Ayrıca antioksidan, protein, vitamin ve mineraller açısından zengin olan kar lotusu cildimi çok güzel arındırıyor. Aynı zamanda UFO cihazı Matte Maniac maskesini uygularken Kriyo Terapi, yani soğutma terapisini aktifleştiriyor, bu da gözeneklerinizin görünümünü küçültmeye yardımcı olan bir özellik.




 

FOREO UFO Akıllı Maske Terapisinde Matte Maniac gibi kendi maskelerini kullanmak için telefonunuza indirdiğiniz Foreo uygulaması ile cihazı eşleştirmeniz gerekiyor. Buradaki yazımda anlattığım çok basit birkaç adım ile eşleştirme sağlandıktan sonra Matte Maniac maskenin kodunu telefonunuza tarayıp uygulamaya başlıyorsunuz. FOREO UFO Akıllı Maske terapisi Matte Maniac maskeyi cildinize uygularken bir sürü teknolojik adım gerçekleştiriyor.

 

UFO cihazının Matte Maniac Maskesi için uyguladığı terapide kullanılan teknolojiler:

Kırmızı led ışık cildin kolajen üretimine ve daha genç bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.


               Mavi led ışık kan akışını tetikleyerek, daha sağlıklı ve canlı bir cilt görünümü elde etmenize yardımcı olur.

 

Termo Terapi (Isıtma) Cilde uygulanan bakım ürünlerinin emilimini arttırır ve ciltteki kan dolaşımını hızlandırır.


               Kriyo Terapi (Soğutma) Anında soğutma etkisi ile ciltteki şişkinliği ve gözenek görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

 

T-Sonic Titreşimler Led ışıkların ve ürün içeriğinin cilde iyice nüfuz etmesine yardımcı olurken kan dolaşımını hızlandırır ve rahatlatıcı bir etki sağlar.

 

Son olarak UFO ile ilgili güzel bir haberim var: FOREO UFO şimdi turkcell.com.trde satışta ve üstelik tarifenize ek 36 aya varan ödeme fırsatı var. Yani almak isteyip de taksit seçeceğinin kısıtlı olmasından dolayı alamayanlar için güzel bir fırsat. Hem de cihazların yanında maskelerle birlikte paketler hazırlamışlar, incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. 


 

PEELING


Cildinizdeki gözenekleri normal haline döndürmek istiyorsanız cilt üzerinde biriken ölü derilerden kurtulmanız önemli bir adım. Bu sayede gözenekleriniz ölü deriler gidince ferahlamış olacak. Missha  Super Aqua Mint Peeling ise pürüzsüz ve arınmış bir cilt sağlıyor. Derinlemesine temizlenmiş gözenekler ise genişlemeyi bırakıyor. İçerisinde yer alan propolis ve hyalüronik asit cildin nemli kalmasına da olanak sağlıyor.



KÖMÜR MASKESİ


Origins markasına ait Gözenek Karşıtı Aktif Kömür Maskesi Kalıntıları ve gözenek tıkayan toksinleri arındırıyor. Gözenekleri tıkayan kir, kalıntı ve çevre kirliliğinin etkilerini Bambu kömür içeriği ile yok ediyor. Çevresel toksinleri emen Beyaz Çin Kili ile de cilde daha aydınlık, yumuşak bir görünüm sağlıyor. Cildi arındırıp,  berrak bir cilt görüntüsü sağlıyor. Yağlı ciltler için idealdir. Haftada 1 ya da 2 kez kullanabilirsiniz.



LT TEMİZLEME VE TONİKLEME


Cildi temiz tutup, cildimize uygun tonik uygulamak gözenek sıkılaştırmak için en etkili yöntemlerden. Bunu bir rutin haline getirdiğimizde ise gerçekten inanılmaz sonuçlar alabilirsiniz. Mizon markasına ait Salyangoz özüyle formüle edilen köpük temizleyici cildi ölü hücrelerden, kirden, cilt atıklarından harika bir şekilde temizliyor. Temiz olan gözenekler ise kir gibi şeylerle dolmadığı için genişlemiyor.
Mizon Snail Repair Salyangoz Özlü Tonik ise nem bariyerlerini kuvvetlendirip, yağ-su dengesini korur. Bu sayede gözenek bakımına etkilidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13