İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

14 Mart 2014 Cuma

Loreal Paris Super Liner Blackbuster

                     

Şimdi size çok başarılı bir ürün anlatmak istiyorum. Uzun zamandır almaya niyetleniyordum ama elimde o kadar çok eyeliner var ki biraz tereddüt etsem de merakıma yenik düştüm ve eyelinerlarıma bir yenisini daha ekledim. 

Loreal Paris Super Liner Blackbuster ergonomik yapısı ile gerçekten çok kullanışlı. Bir tahta kalemi gibi kalın bir yapısı olduğu için tutması gerçekten çok kolay ya da meslek icabı ben tahta kalemine alışık olduğum için kullanması bana kolay gelmiş de olabilir tabi.

Kalıcılığına gelirsek bayağı bir kalıcı ayrıca çabuk da sabitleniyor o yüzden eğer hata yaparsanız düzeltmek için biraz seri olmanız gerekebilir.

                         

Uç kısmı bir keçeli kalemi andırıyor. Bu sayede ister kalın ister ince istediğiniz incelikte eyelinerı gözünüze sürmeniz mümkün. Ben en alttaki fotoğrafta da gördüğünüz gibi 3 farklı kalınlıkta deneme yaptım. İnce, orta kalınlık ve kalın kullanım için gayet uygun bir eyeliner. Ben genelde kalın sürdüğüm için benim işimi gayet güzel görecektir bu ürün.

                         

Bu aralar Cosmo Home'da Loreal ürünlerinde indirim var. Bu eyelinerın fiyatı normalde 38 Tl ama ben indirimde 25 Tl ye almış oldum. Perfomansını da dikkate alırsak gerçekten çok uygun bir fiyat. Hazır indirim varken ve siz de bu ürünü almak istiyorsanız bence kaçırmadan Cosmo Home yolunu tutun ;)

                    

                         



2 yorum:

  1. güzel almayı düşünüyordum çok mersi tatlımmmm:))

    YanıtlaSil
  2. kozmetik ürünler  bu makale çok iyi makyaj malzemeleri çok güzeller

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13