İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

12 Aralık 2016 Pazartesi

Bioxcin Femina Şampuan

bioxcin
Bioxcin Femina Şampuan

Herkese merhaba :)
Bugün sizlere yaklaşık 2 haftadır kullandığım Bioxcin Femina şampuandan bahsetmek istiyorum.
Son zamanlarda bitkisel içerikli ürünleri kullananların sayısı hızlıca arttı. Benim de bitkisel kullandığım bazı ürünler vardı  ama ilk defa bitkisel bir şampuan kullandım.




Bioxcin Femina şampuan bitkisel bir şampuan. Ben kendi saçıma uygun olarak yağlı saçlar için olanını seçtim. İçeriğinde Silicium, Niacinamide ve Biocomplex B11 yer alıyor. Şampuanın vaadleri arasında düzenli kullanım sonucunda saç dökülmesine engel olması ve saç oluşumunu desteklemesi yer alıyor.
bioxcin femina
Bioxcin Femina Şampuan


Özellikle kadınların bazı dönemlerinde sıkça yaşadıkları saç dökülmelerine bir çözüm olarak sunulan Bioxcin Femina şampuanı yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. İlk kullanmamdan itibaren saçlarım şampuanı sevdi. Aslında daha önce şampuan değiştirdikten sonra bir süreliğine saçlarımdan hep şikayet ederdim. Kuaförüme sorduğumda ise şampuan değişince saçın bir alışma süreci olduğunu söylemişti. Bioxcin Femina şampuanı kullandığımda ise saçlarımdan şikayetçi olmamam ve aksine ilk kullanımdan itibaren saçlarımın parlaması ve verdiği nemlilik çok hoşuma gitti. Sonrasında saç kremi kullanmadığım halde saçlarımı yumuşak hissetmem beni gerçekten şaşırttı. Sanırım içeriğinin ve bitkisel olmasının olumlu etkileri bunların hepsi.

bioxcin femina şampuan
Bioxcin Femina Şampuan

Hamilelikten sonra saçlarımı tararken saçlarım sürekli dökülüyordu. Bioxcin Femina şampuan için İtalya'da yapılan klinik testler şampuan kullanımının 2. ayının sonunda dökülen saçlarda %46 azalma olduğunu kanıtlamış. 6. ayın sonunda ise oran bir anda %87 ye kadar yükseliyor. Benim 2. ayımın dolmasına daha 1,5 ay var ama sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum. ;)
Bioxcin Femina şampuanı satın almak isterseniz benim dermokozmetik ürünlerin alışverişini yaptığım Dermokozmetika sitesini ziyaret etmeniz yeterli ;)

2 yorum:

  1. Güle güle kullan, Bioxcin ürünlerini ben de seviyorum; özellikle de yağını... sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. ben bu şampuanı hep görüyorum ama hiç yorum okumadığım için alamadım bahar döneminde şans verebilirim kesinlikle..

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13