İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

5 Eylül 2017 Salı

#yalovabloggerbulusmasi Etkinliği

Yalova Blogger Buluşması
Herkese merhaba :) Ağustos ayı içinde  #yalovabloggerbulusmasi etkinliğine katıldım. Yazları belirli zamanlarda Çınarcık'ta kaldığım için Yalova Ramada Otel'de gerçekleşen bu etkinlik beni çok sevindirdi. Hem arkadaşlarımla görüşmüş oldum hem de yeni arkadaşlar edindim :) Yalova Ramada Otel yeni açılmış bir otel ve ben çok beğendim. Hizmet ve yemekler çok güzel. Yalova'ya gelirseniz kalmak için yer ararsanız bence mutlaka burayı tercih edin.


Yalova Blogger Buluşması
Otele geldiğimde masalar çok güzel bir şekilde etkinlik sahibeleri tarafından hazırlanmıştı. Çiçekli çiçekli o güzel kartlar ve afiş tasarımı Lir Tasarım tarafından hazırlanmış. O kadar güzel ve kibar ki bayıldım ben :)

Yalova Blogger Buluşması
Etkinliğimizin gerçekleştiği salona girer girmez ilk fotoğrafta gördüğünüz pano benim çok dikkatimi çekti ve ilk fırsatta bir sürü fotoğraf çektirdim. Bu güzel panoyu Balon Evi ve üzerindeki çiçekleri ise Pınar'ın Şirin Atölyesi hazırlamış. Herkesin eline sağlık çok güzel olmuştu.


Yalova Blogger Buluşması
Etkinliğimizin gerçekleşeceği salona girdiğimde ise böyle güzel bir görüntü beni bekliyordu. Sponsor firmaların gönderdiği ürünler masada yerini almıştı. Gerçekten ben şimdiye kadar bu kadar fazla sponsorun katıldığı bir etkinliğe dahil olmamıştım. Sponsorlar ile ilgili ayrı bir yazı gelecek :)

Yalova Blogger Buluşması

Yalova Blogger Buluşması
Herkes tamamlandıktan sonra Yalova Ramada Otel'in bizim için hazırladığı yemeği yemek için restaurant bölümüne gittik. Salata, çorba, ana yemek hepsi de çok lezzetliydi.


Yalova Blogger Buluşması
Yemekten döndüğümüzde ise masamıza bu güzel ismimize özel Cupcake ler gelmişti. Yemek için kıyamadım desem yeridir. Bu güzel cupcakeler de Mutlugünkurabiyecisi_aslı ya ait :)

Yalova Blogger Buluşması
Hepimiz yerimizi aldık ve sunumlar başladı. Fotoğrafta etkinliğin ev sahibeleri yer alıyor. Postun sonunda hepsinin blog adresleri ile birlikte isimleri de yer alacak :)

Firmalardan bazıları etkinliğimize katılarak ürünler hakkında bilgi verdiler ve soru sorma imkanı yakaladık.

Highgenic

aloevera_mine

Amway

Beeo Arı Ürünleri

Resim yazısı ekle


Revox
Etkinlikten sonra ise Yalova'da bulunan Kağıt Müzesini gezdik.






Gezi sonunda minik bir defter de benimle birlikte eve geldi :) Benim feribot saatim yaklaştığı için dönmek zorunda kaldım ama arkadaşlar Yürüyen Köşk'e gittiler. Güzel bir gün ve güzel bir etkinlikti. Detaylı sponsor yazısı gelecek. Bu arada etkinliği düzenleyen blogger arkadaşlar Esra, Evren, Sibel ve Berre'di. Büyük emeklerinden dolayı hepsine çok çok teşekkür ederim.

Etkinliği Düzenleyen Bloggerlar:
Esrabayindirr   http://www.masalzehra.com/
Fantagirro http://www.fantagirro.com/
Kirmizirujdanoneriler https://kirmizirujjdanoneriler.blogspot.com.tr/
Paintedfaceblog https://kirmizirujjdanoneriler.blogspot.com.tr/

2 yorum:

  1. Çok güzel bir etkinlik olmuş 😊

    YanıtlaSil
  2. Müzeyi de gezmiş olmanız ne tatlı olmuş! Keşke Yürüyen Köşk'e de gidebilseydin; en merak ettiğim yerlerden biri o! Sevgiler :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13