İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

28 Nisan 2021 Çarşamba

Foreo ve Miniso Yüz Temizleme Cihazları Karşılaştırması

 


Cilt bakımında cilt temizlemenin ne kadar önemli bir adım olduğunun hepimiz farkındayız. Temizleyici ürünleri uzun zamandır rutinimizde tutarken artık yüz temizleme cihazları da bence bir çok kişinin günlük yüz temizleme rutininde yerlerini aldılar bile. O kadar çok yüz temizleme cihazı var ki gerçekten seçim yaparken hem parasal olarak hem de ihtiyaçları karşılaması açısından değerlendirip karar vermek gerekiyor. Temizleyici ürünler gibi fiyatları da belli scalalar arasında olmadığı için denemeden riske girmek gerekiyor bazen. Sizin için Miniso ve Foreo Luna 3 yüz temizleme cihazlarını karşılaştırdım.  İkisini de hem jel hem de krem temizleyiciler ile denedim. 


İlk olarak Miniso Yüz Temizleme Cihazını bir süre kullandım. Sonrasında ise Foreo Luna 3 ü kullanmaya başladım. Şu an elim sadece bir tanesine gidiyor bakalım hangisi :) 

Boyut olarak Miniso ve Luna 3 hemen hemen aynı boyda gibi görünüyor. Tasarım farkı ise hemen göze çarpıyor. Luna 3 daha yuvarlak hatlara sahipken Miniso daha köşeli bir tasarımda karşımıza çıkıyor. Burada hemen Miniso nun Japon Foreo nun ise İsveç markası olduğunu hatırlayalım.




Miniso tüm cilt tiplerine uygun ve dayanıklı silikon bir malzemeden üretilmiş. Elinizi değdirdiğiniz anda silikonu hissediyorsunuz. 30 dakika boyunca 1m de su geçirmez bir ürün. O yüzden banyoda kullanmaya da uygun. 




Miniso çift taraflı kullanılabilen bir cihaz. Ben daha çok bu gördüğünüz yüzünü kullanmayı tercih ettim çünkü bir tarafı daha ince ve yumuşakken yani bu ön yüzü bana göre diğer tarafı daha kalın ve sert. O yüzden de bana biraz sert geldi açıkçası. Arka tarafı nemlendirici ile birlikte kullanıldığında daha yüksek emilim olmasını sağlıyormuş. 
Miniso 8 farklı titreşim frekansına sahip. Bir bölgede 15 saniyeden fazla olmamak üzere tüm yüzünüze 3 dakikadan fazla kullanmamak gerekiyor. Herhangi bir app i yok manuel olarak çalıştırabiliyorsunuz.

Cihazı çalıştırdıktan 15 dakika sonra otomatik kapanıyor ve 400 dakika çalışma süresi var. Anlayacağınız şarjı uzun süre dayanıyor.
                                                2 yıl garantili Miniso 199 tl fiyat ile satışta.



Gelelim Foreo Luna 3 e. Miniso yüz temizleme cihazını kullandığım zamanlarda Zorlu Sephora'da ilk defa Foreo ile karşılaştım ve bu kadar beğenilen nasıl bir şey bir elime alıp inceleyeyim dedim. Size şu kadar söyleyeyim bir temizleme cihazını kullanırken elinize Foreo geçerse inanın o farkı elinizde bile tutarken hissediyorsunuz. İnanılacak gibi değil ama gerçek.



LUNA 3’ün bakteri tutmayan, ultra hijyenik anti-bakteriyel silikonuymuş meğer bana bu kadar yumuşak hissettiren. Ayrıca Luna 3, güzellik dünyasındaki en yumuşak cilt bakım cihazı olarak da biliniyormuş. Kullandıkça da emin oldum diyebilirim.

LUNA 3’ün farklı cilt tipleri için farklı renklerde çeşitleri var. Benim Luna 3 üm mavi renkli çünkü cildim karma olduğu için bana uyan Luna 3 Mavi olan. Normal ciltler için Pembe ve Hassas ciltler için Lila olan Luna 3 modelleri de var. Çünkü cilt tipine göre silikonların yumuşaklığı ve hassasiyeti de değişiyor. 

LUNA 3 ü isterseniz manuel kullanın isterseniz de mobil uygulama ile eşleştirip kişiselleştirebilirsiniz.




LUNA 3’ün arka kısmındaki anti-aging masaj kısmı bulunuyor ve yüzün 4 farklı bölgesine odaklanan 4 sıkılaştırıcı masaj seçeneği sunuyor. Masajları mobil uygulamadaki modeli takip ederek uygulayabilirsiniz. 

FOREO bir güzellik teknolojisi firması ve ürünlerine AR-GE yatırımları yapan bir firma. Cihazlarında kullandığı patentli T-sonicTM titreşimler cilt ile uyumluluğu ve etkisi kanıtlanmış, ciltteki kan dolaşımını hızlandıran ve hücre yenilenmesini tetikleyen bir titreşim. T-sonicTM‘teki T harfi “Transdermal” anlamına gelir, yani bu titreşimler cildin alt tabakalarına ulaşıp kirlerin yüzeye çıkmasını sağlar ve cildi derinlemesine temizler.

Evde Foreonun varsa evde profesyonel cilt bakımı yapıyorsunuz demek oluyor bu.  

Ayrıca FOREO ürünlerinde 2 yıl garanti bulunuyor. Şarjına gelecek olursak, geliştirilmiş pil ömrü ile 1 tam şarjda 650 kullanım sağlıyor. %100 su geçirmez bir ürün olan Luna 3 dakikada 8.000 ve 16 farklı ayarlanabilir yoğunlukta T-Sonik titreşimler ile daha yumuşak silikon uçlar sayesinde nazik ve derinlemesine temizleme sağlıyor ve siz uygulamadan sonra bunu hissediyorsunuz. Aynaya baktığınızda cildiniz mis gibi temizlenmiş hatta pürü pak derler ya aynen öyle görünüyor. Kullanmaya başladığımdan beri Foreo olmadan bir gün geçirmedim diyebilirim. Hatta akşamları da kullandığımı düşünürsek günde 2 kere buluşuyoruz Foreo Luna 3 ile :)


FOREO ürünlerinin fiyatlarına bakacak olursanız Miniso’ya göre size yüksek gelebilir. Yukarıda karşılaştırmamı okuduğunuz için FOREO ürünlerini cildinize yapacağınız bir yatırım gibi düşünmek gerekiyor. Ürünler patentli teknolojilere sahip ve uzun yıllar kullanıma uygun olduğu için bence verdiğiniz paranın hakkını cildinizde kat kat alırsınız. Ben şimdi Foreo'nun çıkardığı diğer ürünlerin takibindeyim. Evde pandemi zamanı Foreo sayesinde cilt bakımı çok kolay ve ulaşılabilir oldu :)


Şu anda FOREO ürünlerinde yılın şimdiye kadarki en büyük kampanyası var, denk gelmişken linkini buraya bırakıyorum. Uzun yıllar kullanabileceğiniz, bir kere alıp cildinize yatırım olarak düşünebileceğiniz ve güvenle kullanabileceğiniz cilt bakım ürünleri almak isterseniz, FOREO ürünlerini öneririm.
Bu arada FOREO LUNA 3'ü detaylı incelemek isterseniz, FOREO'nun websitesini de ziyaret edebilirsiniz.





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13