İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

13 Nisan 2020 Pazartesi

Darphin Petal Infusion Dudak Yağı - Kalendula


Darphin Petal Infusion Lip Oil
Darphin Petal Infusion Lip Oil 

Son zamanlarda dudak yağları lip balmlardan daha öne çıkmaya başladı bence. Bunlardan biri de Darphin markasına ait Darphin Petal Infusion Dudak Yağı. Bende Kalendula özlü olanı var. Bakalım nasıl bir ürün Darphin Petal Infusion Dudak Yağı.



Darphin Petal Infusion Lip Oil
Darphin Petal Infusion Lip Oil 

Öncelikle şeffaf ambalajını çok sevdim Darphin Petal Infusion Dudak Yağının. Ambalajı 4ml. Kalendula özlü olan haricinde mavi kantaron ve gül özlü olmak üzere 2 çeşidi daha var. Yine onların da ambalajları aynı sadece içerisindeki çiçekler farklı renkte. Mavi ve kırmızı.

Darphin Petal Infusion Lip Oil 

Mavi kantaron yağı dudakları yumuşatırken, gül özlü olan ise dudakları besliyor. Calendula yağı da canlandırma etkili. Üçünün de ortak özelliği nem vererek, dudaklarda bir bariyer oluşturması. Vaadleri arasında dudakları dolgun göstermek de var  ama ben öyle bir etki gözlemlemedim. İçeriklerinde E vitamini, Omega 6 ve 9 da yer alıyor. 

Darphin Petal Infusion Lip Oil 

Ben özellikle bariyer oluşturmasını çok sevdim. Diğer dudak yağlarında olmayan belirgin bir bariyer bu benim bahsettiğim. Kalendula olanı ben de olduğu için onun adına konuşabilirim kokusu çok güzel. Tadı da sizi rahatsız edecek bir aromaya sahip değil. İnce bir fırçası var. Sürümü rahat. 

Dudaklarımda gerginlik ve kuruluk hissettiğimde kullanıyorum ve etkisi gerçekten güzel. Çatlama raddesine geldiğinde ise bunu denemedim. Yoğun bir yapısı var ama yapış yapış olmaması çok güzel. Arada gece yatarken arada da gün içinde uygulama yapabilirsiniz. Tercih sizin. Bu yağların bir de yeni versiyonları çıktı. Bir indirim döneminde onlardan da almayı planladım. Yeni ürün yanaklarda da kullanıldığı gibi ambalajı da daha farklılaşmış. 

Darphin Petal Infusion Lip Oil 

3 yorum:

  1. Hiç kullanmadım ben bu yağlardan ama dudak yağı kullanmayı seviyorum.

    YanıtlaSil
  2. Kantaronlu olanı çok severek kullandım. Darphin'den beğenmediğim ürün yok gibi zaten :)

    YanıtlaSil
  3. Bunlar benim bayaadır aklımdaydı ama sonra unutmuşum resmen :) Ama bu yazıyla tekrar hatırladım ve yaz listeme ekledim :) Fotoğralar şahane olmuş :*

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13