İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

27 Mayıs 2020 Çarşamba

Klavuu Blue Pearlsation Serisi



Klavuu markası bilmeyenler için bir Kore markası. 30 yıldan fazla bir geçmişleri var ve ödüllü markalar arasında yer alıyor. Markanın ana maddesi denizden aldığı mineraller ile yaşayan bir organizma içinde büyüyen Kore incisidir. Saflığın ve güzelliğin sembolü olarak da biliniyor. Klavuu ürünlerinde inci özütü ve diğer deniz mineralleri mevcut. Bu da cilde doğal parlaklık ve canlılık katılmasını sağlıyor. Markada 9 farklı da seri ve bu serilerde de bir çok ürün var. Bugün ben size bir süre kullandığım ve hala bitmediği için ara ara kullandığım Klavuu Blue Pearlsation Serisinden bahsedeceğim. 


Klavuu Blue Pearlsation Serisinde iki ürün mevcut. Bunlar, Klavuu Marine Kolajen Aqua Tonik ve Klavuu Marine Kolajen Aqua Krem.

İlk olarak Klavuu Marine Kolajen Aqua Tonikten bahsetmek istiyorum. Cildin günlük olarak beslenmesini ve nemlenmesini sağlayan bir ürün. İçerisinde Kore incisi özü, okyanus suyu , kolajen, elma suyu, hyalüronik asit, kakao çekirdeği yağı ve alg ekstresi var. Anti aging özelliği de bulunmakta. Tüm ciltlerine uygun ve içinde paraben tarzı ürünler yer almıyor. 

 Benim cildim nem yoksunu sayılır. O yüzden zaman zaman nem maskeleri yapıyordum. Bu seri tam benlik oldu açıkcası.


Ambalajları çok güzel ve kaliteli. Tonik için bir de minik iç kısma tıpa yapmışlar. Devrilme dökülme sorunu ortadan kalkmış oluyor böylece. Bu arada bu tonik 140 ml. Ben makyaj temizleme pamuğuna dökerek yüzüme uyguluyorum. Böylece ziyan da olmuyor. Kremsi bir kokusu var. Tamamen su gibi görünse de elinizi değdirdiğinizde çok çok hafif bir kaygan his veriyor. 


Klavuu Marine Kolajen Aqua Krem ise 50 ml. İçerisinde Kore incisi özü, okyanus suyu ve doğal deniz bileşenleri mevcut. Cildi yaşlanmaya karşı koruyor. Anti aging özelliği var. Ayrıca hem tonik içerisinde hem de krem de kolajen olduğu için cilt sıkılaştırma etkileri de var.  Krem ama hafif bir jel yapısı da var gibi. Emilimi çok hızlı. Tüm cilt tiplerine de uygun. Yine paraben vs içermiyor.


Klavuu Marine Kolajen Aqua Krem için de yine iç kısma bir extra kapak yapmışlar. Bu da yine sevdiğim bir özellik oluyor ambalaj konusunda. 
Siz Klavuu ürünlerini denediniz mi?
 Neler önerirsiniz bana başka ?

1 yorum:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13