İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

29 Mayıs 2020 Cuma

Revolution Conceal and Define Kapatıcı


Revolution Conceal and Define
Revolution Conceal and Define

Kapatıcı kimisi için olmazsa olmaz bir ürün. Her ihtiyaca yönelik piyasada bir çok kapatıcı mevcut. Öncelikle bir kapatıcıda ne aradığınızı belirlemeniz gerekiyor. Nemli bir bitiş mi? Koyu morlukları gizlemek mi? Uzun süre dayanıklılık mı? Benim göz altlarım mor değil ama her gün olmasa da bir yere giderken kapatıcı tercih ediyorum. Benim aradığımda göz altlarımdaki aydınlık görüntü :) Bugün bir çok ihtiyaca cevap verebilen Revolution Conceal and Define Kapatıcıyı beraber inceleyelim. 

Revolution Conceal and Define

Revolution markası ülkemizde Watsons mağazalarında satışta. High end kapatıcılardan bir kaçına muadil olarak gösterilen Revolution Conceal and Define Kapatıcı da ülkemize gelir gelmez büyük ilgi topladı. Koyu mor halkalarınız ya da cildinizde kapatmak istediğiniz noktalar varsa bu kapatıcı size göre. Yapısı katı olmamakla birlikte bir çok kişi için yoğun gelebilir. Renk çeşitleri çok fazla. Bendeki renk C01 yani çok açık bir ton. Burada benim amacım göz altlarımı aydınlık göstermek olduğu için en açık renk tercih etmem oluyor her zaman. Kalıcılığı gayet iyi. Mat bir bitiş veriyor. Eğer pudralarsanız kalıcılığını arttırırsınız ama göz altlarınızı da kurutabilir. Benim göz altlarımda kuruluk sorunu da olmadığı için rahatça bu ürünü kullanabiliyorum. 

Revolution Conceal and Define

Büyük ve kalın bir aplikatörü var. Ben bu aplikatörü ürünü sürmek için uyguluyorum sonrasında ise bir kapatıcı fırçası ile dağıtıyorum. Yapısının yoğunluğuna göre dağıtması yine de rahat. Kapatıcılığı da gerçekten çok başarılı. Her zaman siz de benim gibi kullanmasanız da özel bir davete giderken bence tercih edebileceğiniz bir ürün. 

Revolution Conceal and Define

C01 renginin tonu da işte böyle. Dağıtınca da tabi ki bu yoğun renk göze batmıyor. Göz altında gayet güzel duruyor. Zaten ne kadar kapatıcı olduğu da buradan belli bence. Revolution Conceal and Define Kapatıcıya alternatif olarak nemli bir bitiş sağlayan başka bir kapatıcı daha geldi ama onu henüz deneme fırsatım olmadı. Siz denediniz mi Revolution Conceal and Define Kapatıcıyı?

1 yorum:

  1. Kuru ciltlere uygun olmadığını düşündüğüm için hiç bakmamıştım bu kapatıcılara, testera denk gelirsem inceleyeyim :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13