İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

20 Mayıs 2020 Çarşamba

Nyx On The Rise Volume Liftscara


Nyx On The Rise Volume Liftscara
Nyx On The Rise Volume Liftscara

Nyx markasına ayrı bir hayranlığım var bilenler bilir. Yurt dışı sayfasından ürünleri takip ederim. Buraya ne zaman gelecek diye de beklemeye başlarım. Bağdat Caddesi mağazası açıkken ürünler reyona çıkmadan önce ben gidip görüyordum artık mağaza kapandığı için ben de herkes gibi internetten takip ediyorum yeni gelenleri. Nyx On The Rise Volume Liftscara mağazada denk geldiğim bir ürün olmuştu. 
O zaman incelemeye başlayalım :)


Nyx On The Rise Volume Liftscara

Bu ürünü mağazada inceledim ama denememiştim. Açık söylemek gerekirse Nyx markasının maskaraları benim düz ve aşağı bakan kirpiklerimle anlaşamıyordu. Nyx On The Rise Volume Liftscara  a da bu nedenden dolayı bir ön yargım vardı. Nyx On The Rise Volume Liftscara Watsons lansmanına davet edildim. Buradan yazısını okuyabilirsiniz. Denemem için de ürün hediye edildi. Yine benim kirpiklerime uymaz edasıyla maskarayı uyguladım.

Nyx On The Rise Volume Liftscara

Nyx On The Rise Volume Liftscara son zamanlarda uyguladığım en güzel maskaralardan biriymiş meğersem. Hiç umudum yoktu bir de :) Kendim bile şaşırdım etkisine.  Aslında burada kirpik yapısı çok önemli ama maskaranın özelliklerinden full verim alınması için doğru uygulama da çok önem taşıyor. Günlük kullanırken kaçımız hakkını vererek maskarayı uyguluyoruz. Ben anca düğüne ya da lansmana gidersem böyle uzun uzun ayrıntılı uygulama yapıyorum. Diğer zamanlar sürüp çıktı deyimi tam bana göre :)


Nyx On The Rise Volume Liftscara

Nyx On The Rise Volume Liftscara benim sürüp gittiğim günlerde bile benim kirpiklerimle çok iyi anlaştı. Hakkını vererek uyguladığımda ise sonuç daha da memnun etti beni. 

Nyx On The Rise Volume Liftscara

Biliyorsunuz son senelerde kirpik liftingi pek moda oldu. Ben bile bir ara düşündüm yaptırmayı ama sonra kirpiklerime bir şey olur diye korkup vazgeçmiştim. Nyx On The Rise Volume Liftscara ile liftinge falan hiiçççç gerek yok. Etkisi bence aynı ama tabi makyajı temizleyince gidiyor normal olarak. O kadar lifting parası verip yaptırmaya değmez bu maskara varken. 

Nyx On The Rise Volume Liftscara

Fırçası iki yüzlü aslında. Her iki yüzü de farklı. Bir tarafı üst fotoğraftaki gibi kum saati modeli diğer taraf ise iki üst fotoğraftaki gibi daha yuvarlağımsı geliyor. Lifting yapmışsınız gibi kirpikleri tek tek ayırıyor ve bu görüntü gerçekten çok güzel duruyor. Benim aşağı bakan dümdüz kirpiklerimi de yukarı kaldırdı ve hacim kazandırdı. Ben gerçekten etkisine şaşırdım. 
Kalıcılığını ve dökülme yapmamasını da çok sevdim. Ben elimi gözüme pek götürmem bunun da etkisi vardır muhakkak. 

Nyx On The Rise Volume Liftscara

Şu an 90 tl ama indirimde çok daha uyguna alabilirsiniz Nyx On The Rise Volume Liftscara ı. Fırçası silikon gibi duruyor ama sanırım kalın kıl fırça. Elimi de değdirdim parmak uçlarımla test edeyim diye çok algılayamadım. Global sitesinde en çok satan ürünler arasında yerini almış. 

Nyx On The Rise Volume Liftscara

Sizin Nyx markasına ait maskaralar ile aranız nasıl? 
Nyx On The Rise Volume Liftscara deneme fırsatınız oldu mu?

3 yorum:

  1. Duruşunu da merak ettim açıkçası :)

    YanıtlaSil
  2. Fırçası çok güzelmiş. Duruşunu bende merak ettim. Emeğine sağlık Ebru :)

    YanıtlaSil
  3. beğendiğine çok memnun oldum 3 değişik NYX maskara var bende üçüyle de aram pek iyi değil :-))

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13