İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

22 Ocak 2019 Salı

Born Pretty Makyaj Ürünleri




Herkese merhaba, ne kadar çok kozmetik ürününe sahip olsam da her yeni gördüğüm ürün beni ilk ürünüm kadar heyecanlandırıyor. Sizde de var mı böyle bir şey? Bence yalnız olamam :)  Born Pretty benim oje ve nail art için malzemelerimi aldığım bir siteydi. Aslında çok da güzel kozmetik ürünleri var. Ben de bir kaç ürünü sizinle tanıştırmak istiyorum. Ülkemize de sorunsuz kargolanıyor.



Işıldayan ürünleri seviyor musunuz? O zaman size Born Pretty sitesinden önerim var. Eyeshadow Palette Mermaid Makeup Long Lasting Shimmer Pearl Highlighter aslında bir göz farı ama bence çok da güzel bir highlighter. Özellikle elinizde bu renkler yoksa iyi bir seçenek olabilir çünkü fiyatı da çok uygun. 


Ben böyle fonksiyonel olan ürünleri seviyorum. Hem far hem de aydınlatıcı olarak kullanılması üründen tasarruf da ettiriyor makyaj çantanızda. Lila renkleri de gözünüzü korkutmasın cildinizde dağılınca doğal bir ışıltı sağlıyor.



Yine çok uygun fiyatlı bir highlighter paylaşacağım sizinle. Highlighters Stick Golden Shimmer High Light Pearl Color Long Lasting Eyeshadow Makeup Pen toplamda 3 farklı tonda. Benim bu renklerde stick formda aydınlatıcım olmadığı için ve aydınlatmak istediğim yerler haricinde göz pınarlarımda da güzel bir etki vereceğini düşündüğüm için bu tonu seçtim. Yansımasına bayıldım. Boyutu da uygun olduğu için çantaya atıp çıkmalık. Altın yansımanı gerçekten göz pınarlarında çok hoş duruyor isterseniz kaş altınıza da uygulayabilirsiniz. 





Göz makyajlarımın olmazsa olmazı far bazı. Onu sürmeden makyaj yapamıyorum desem yeridir. Eyehadow primer Makeup Base Natural Professional Long Lasting Cosmetic Cream şu ana kadar kullandığım en likit göz bazı diyebilirim. Üzerinde yüz için de kullanılacağı yazıyor ama ben göz için alıp kullanıyorum. Makyajınızın uzun süre kalıcı olması için güzel bir ürün. Göz makyajı enklerini de tam anlamıyla daha iyi yansıtmasını sağlıyor. Kalıcılığı arttırıyor. Fısfıslı şişesi var. Boyutu da yine makyaj çantası için ideal bir boyutta.



Bence aldıklarımın kraliçesi kesinlikle bu far paleti. Günlük kullanım için biraz fazla olabilir ama özel günler için bence her çekmecede olmayı hak eden bir palet. Fiyatı da yine çok uygun. Shimmer Eyeshadow Makeup Palette Long Lasting Glitter Sequins Eyeshadow bol miktarda glitter içeriyor. Göz kapağınızın ortasını patlatmak için harika. Bir başka tonu daha var palet olarak ama ben bu renkleri çok sevdim. 


Renkleri size göstermek için sabırsızlandığım ender paletlerden biri oldu.Kesinlikle hiç bir oynama, efekt ya da filtre yok. Gerçekten de böyleler. Kremsi dokuları var. Dediğim gibi günlük kullanım için pek uygun değil ama özel gün makyajları için şahaneler. 
Siz bu ürünlerden en beğendiğiniz hangisi oldu. Aslında cevapları duyar gibiyim :)




4 yorum:

  1. stik aydınlatıcı ve glitter palete bayıldım tabi ki güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  2. Wohoooo, yazıyı okumaya başlarken burun kıvırdığımı itiraf etmeliyim; ama, özellikle Shimmer Stick'e bayıldııımmm!!!! Ben siteye bir bakayım, dayanamıycam galiba :))))) Güle güle kullan, çok sevgiler!!!

    YanıtlaSil
  3. Çok heyecan verici bir alışveriş olmuş.Palet ve stick aydınlatıcıyı gözüme kestirdim :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13