İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

10 Nisan 2020 Cuma

Maybelline Cheek Heat Krem Allık

Maybelline Cheek Heat Krem Allık
Maybelline Cheek Heat Krem Allık 

Sanırım en sevdiğim makyaj malzemesi allık :) Hem palet hem de tekli her zaman ilgimi çekiyorken son zamanlarda hızla markalar arasında çoğalan seçenekleri ile krem allıklar da hayatımıza girdi diyebiliriz :) Maybelline de hem fiyat hem de ulaşılabilir bir marka olması açısından krem allıkları ile alternatif ürün arayışlarına yeni bir soluk getirdi.  Maybelline Cheek Heat Krem Allıklar benim çekmecemde yerini aldıysa o zaman bir inceleyelim dedim.




Toplamda 6 rengi bulunan Maybelline Cheek Heat Krem Allıkların tüm renkleri ile ülkemizde yer alması bence güzel oldu. Sanırım yurt dışında da renk seçeneği 6 olduğu için hepsini getirmişler. Bence ilerleyen zamanlarda yeni renkler ekleyecektir Maybelline.

Tüpte yer alan şirin ambalajları ve uygulama pratikliği ile Maybelline Cheek Heat Krem Allıklar özellikle genç kızların büyük ilgisini çekmiştir diye düşünüyorum. Fiyatlar indirimsiz hali için bence çok ama Maybelline artık sık sık indirime giren bir marka olduğu için indirim zamanında alınırsa bir anda uygun bir hal alabiliyor fiyat açısından. 


Tüplü ambalajı çevirmeli kapaktan oluşuyor ve içindeki ürün miktarı 10ml. Su bazlı yapısı ile Maybelline Cheek Heat Krem Allık yanaklarda doğal bir görünüm veriyor. Aşırı aşırı pigmentli bir ürün beklemeyin. Parmak uçları ile dağıttığınız zaman çok doğal ve güzel bir sonuç alıyorsunuz. Fırça ile de denedim ama en iyi sonucu parmaklar veriyor bence. Sünger ile deneyenler de uygulama sonucunu beğenmişler araştırdığım kadarıyla. Benim çok sünger alışkanlığım olmadığı için denemedim açıkcası.


Yanaklara doğal olduğu kadar daha nemli bir görünüm de bırakıyor. Sanki koştunuz da böyle yanaklarınız renklenmiş gibi duruyor. O yüzden genç kızlar için extra pratik. Okul makyajlarında yerini alır diyorum ben.


 Ben iki renk aldım bu altı renk içinden. Bir tanesi gül kurusu pembe tonlarında olan 15 Nude Burn diğeri ise yazın severek kullandığım bir ton olan mercan tonlarından 20 Coral Ember. Sizler için bileğimde ürünleri dağıtıp renklerini de göstermeye çalıştım. Pratiklik açısından benim sevdiğim ürünler oldu. Güzel bir kampanyaya denk gelirsem bir renk daha alabilirim. Bu krem allıkların asıl hikayesi Glossier Cloud Paint allıklardan çıktığı için onlarla da bir karşılaştırma yazısı gelecek inşallah. Glossier markası ülkemizde satılmıyor ama keşke satılsa.


2 yorum:

  1. Her iki renk de güzelmiş. Toz allıkların ömrünü uzatmak için de kullanışlı olur bence :)

    YanıtlaSil
  2. Tam 3 kez alıp vazgeçmiştim yaa :) Keşke alsaymışım diyorum hep.. Ama bu salgın biter bitmez alacağım ürünlerden biri bu.. Çünkü yaz aylarında böyle ürünleri kullanmak çok zevkli :*

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13