İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

12 Mayıs 2020 Salı

Kiko Magnetic Impact Eyeshadow



Kiko markası ülkemize gelsin diye az beklemedik. Geldi ama online satışı yok. Yurt dışı Kiko sayfasından takip ediyorum ürünleri ve online satışlarını görünce ağlamak istiyorum. Bence deli gibi satarlar online açsalar. Biz ve bir sürü insan da kolaylıkla ürünlere ulaşabilir. Karantina günlerinde marka bence bunu bir daha gözden geçiriyordur diye düşünüyorum.
Ben de Kiko ürünleri say say bitmez. Elime ilk bu ürün gelince sizlerle paylaşmak istedim. 
Kiko Magnetic Impact Eyeshadow...


Kiko Magnetic Impact Eyeshadow koleksiyon ürünü olarak gelmişti ama sonra kalıcı olarak geldi mi gelir mi bilmem ama keşke diğer beğendiğim renklerinden de alsaydım dediğim bir ürün oldu Kiko Magnetic Impact Eyeshadow. Bir kaç renk gelmişti zaten. Kiko renk çeşitliliğini her zaman koleksiyonlarında da uygulamıyor. Koleksiyon ürünlerinde daha çok öz kalemleri ve rujlarında gördüm  renk skalasının genişliğini. Far olarak da keşke bu seriyi daha çok renk yapsaymış. 


Siyah klasik Kiko ambalajı ve tekli far görüntüsü ile Kiko sıradanlığını size çağrıştırsa da Kiko Magnetic Impact Eyeshadow a dokunduğunuz anda farkı öyle bir hissetmeye başlıyorsunuz ki anlatamam. Formu kremsi gibi asla kuru değil. Metalik ışıltısı var kesinlikle sim sim durmuyor. Göz kapağınıza öyle bir tutunuyor ki dağıtmanız kolay ama kalıcılığı çok iyi. 


Ben genelde parmağımla uygulamayı seviyorum bu tarz farları. Sonra mesela bronzerım ile fırça ile bir geçiş yapıyorum. Hem tek başına hem de diğer farlar ile kullanabilirsiniz. Göz kapağınıza çok iyi tutunuyor. Pigmenti çok çok iyi. Zaten yansımasına vurulup almıştım ilk alırken.


Bendeki renk 03. Sanırım 5 renk gelmişti. Yurt dışı sayfasında yeni renkleri de var. Bence ilerleyen aylarda bize de gelir bu renkler. Copper tonları öyle güzel ki... Gelirse kesin alırım. Yazın bronz ten ve copper far süper oluyor hele bir de o copper bu seriden olursa işte o zaman bir sürüp görün derim. 


Metalik yansımalı farları seviyorsanız denk geldiğinizde mutlaka bakın diyorum. Fotoğrafta etkisini umarım size gösterebilmişimdir. Kiko markasında en sevdiğiniz ürünler neler?


6 yorum:

  1. pek çok ürün var bende ama farları çok kullanmıyorum nedense :-/ bir palet var elimde onun dışında cilt bakımı ve fondöten almışım sürekli :-))

    YanıtlaSil
  2. Bayıldım ışıltısına, İnternetten sipariş vermek farz oldu :)

    YanıtlaSil
  3. Tam foil kıvamında sanırım çok hoş bir ton bu :)

    YanıtlaSil
  4. Kiko'dan tek bi farım bile yok ne kadar üzücü.. Halbuki nasıl güzel renkler farlar var.. Bir türlü denk gelemedim. Geldiğimde de ruj, oje fln aldım.. Ama farları aklımda.. En kısa zamanda mutlaka bakacağım.. Bu renk tam yazlık:)

    YanıtlaSil
  5. Bu nasıl güzel bir renk... Kiko farların yapısı da güzel oluyor..

    YanıtlaSil
  6. Mağazaya gittiğimde pek albenili gelmiyor ürünler, bayıldım ama buna.

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13