İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

16 Haziran 2020 Salı

Lactone Citrus Shea Butter El Kremi


Lactone Citrus Shea Butter El Kremi

Lacton markasına ait ürünlerden renkli kozmetik ürünlerini bir kaç sene evvel denemiştim. O zamandan beri bir çok ürün markaya eklenmiş. Lactone Citrus Shea Butter El Kremi de yeni ürünlerden. Son zamanlarda kullandığım en beğendiğim el kremi olmuş olabilir hatta. Neden mi :) 

Lactone Citrus Shea Butter El Kremi

Farklı bir tasarım ile karşımıza çıkıyor Lactone Citrus Shea Butter El Kremi. Tüpteki el kremlerinin alışılmış tasarımına karşı deodorant ambalajına bürünmüş ve püskürtmeli :) Görür görmez ben de merak uyandırması ambalaj ile çok ilişkili oldu baştan söylemek isterim. 

Lactone Citrus Shea Butter El Kremi

Püskürtmeli başlığa dokunduğunuz anda önce bir serinlik geliyor elinizin üzerine sonrasında ise köpükle birlikte kremi hissediyorsunuz. Hani böyle elleriniz arada cayır cayır olur da acil el kremine ihtiyaç duyarsınız ama o el kremi elinizin kuruluğuna iyi gelse de hararetini almaz ya işte bu krem öyle değil. Öyle güzel bir soğutma hissi ile giriş yapıyor ki bayıldım. Kokusu ise şahane. Kolay emiliyor ve o koku uzun süre ellerinizde kalıyor. 

Lactone Citrus Shea Butter El Kremi


50 ml lik ambalajı ve Pürkürtme başlığı sıvı ürünü köpük kıvama getiriyor Lactone Citrus Shea Butter El Kremi ama arada sıktığınızda etrafa da sıçratabiliyor. Ben açı denedim ve dik olduğunda daha çok sıçrattığını fark ettim yere yatay uygulama yaparsanız bir sorun olmuyor. 


Lactone Citrus Shea Butter El Kremi içeriğinde hücre yenileyici ve nemlendirici özellikler de var. Cildin nem oranını da dengeliyor. Hassas elleri olanlar bile rahatlıkla kullanabilir.

Lactone Citrus Shea Butter El Kremi

Ben elime uygularken koluma da sürüyorum. Aslında böyle bir vücut kremleri var mı bilmiyorum ama yoksa da ve yaparlarsa da süper olur diye düşünüyorum. Bu markaya ait deneyeceğim iki ürün daha var. Onları da denedikçe sizlerle paylaşacağım.
Markanın illa kullan dediğiniz ürünleri var mı sizin için özel olan?

Lactone Citrus Shea Butter El Kremi

2 yorum:

  1. AAyyy Ebruuu bunu denemek istiyorum çok ilgimi çektiii :)

    YanıtlaSil
  2. Aaaa püskürtmeli krem ilk defa gördüm serinletici ise acil alınmalı ohh :)!

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13