İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

8 Haziran 2020 Pazartesi

Mayıs Ayı Alışverişim


Herkese merhaba, Mayıs ayı alışverişim farklı kategorilerden oluşuyor. Memnun kaldığım bir çeşitleme oldu. Aslında Altuğ için asıl alışveriş yaptım ama onlar sayılmaz :) Bakalım Mayıs Ayında neler almışım.




Beauty n Rush markasının fırçaları uzun zamandır radarımdaydı ama fiyatlar yüksek olduğu için almamıştım. Çok güzel indirim yapmışlar ben de hemen bu mıknatıslı fırçaların 9 lu setini yakaladım. İnceleyeceğim yazı ayrı olacak :)


Mizon markası ile Justinbeauty sitesinin maske challenge ile tanışmıştım. Maskeyi ve bir kaç deneme ürününü çok sevince asıl merak ettiğim ve fayda sağlayacağını düşündüğüm bu iki ürünü sipariş ettim. Bir süredir kullanıyorum. Yorumlarımı ayrı paylaşacağım. 


Avon alışveriş yazısı da ayrı gelecek çünkü aynı katalog üzerinden bir mayıs bir haziran ayı alışverişim oldu. Mayıs ayında bu güneş gözlüğünü, bir stick far ve cuticle kremini sepetime ekledim. 

  
Mayıs ayında en çok kitap almışım kategori olarak :) Tabi 1 ayda bitirmek mümkün değil okuyorum yavaş yavaş bunlar bana bir süre gider diye  düşünüyorum. Bu arada kitaplarımı
 https://www.istanbulkitapcisi.com/  dan aldım. Hem çok çok uygun hem de hızlı kargoları var. İstanbul Belediyesinin kendi kitapçısı olduğu için güvenle alabilirsiniz.


3 yorum:

  1. Fırçalar şahane.. Güle güle kullan Ebrucum :)

    YanıtlaSil
  2. bu ayki alışveriş süper :-)) o fırçalardan ben de istiyorum siteye bakayım hemen..

    YanıtlaSil
  3. Aldıklarını güzel günlerde oku canım, Ben Avon gözluge bayıldım

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13