İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

19 Mayıs 2017 Cuma

Farmasi Natural Beyaz Kil Maskesi


Herkese merhaba :) Geçen haftalarda Sosyal medyada (instagram Farmasi Pınarı olarak bilinen Pınar Hanım'dan bir kargo aldığımı buradaki yazımda sizlerle paylaşmıştım. Pınar Hanım'ın bana denemem için gönderdiği ürünler arasında Farmasi Natural Beyaz Kil Maskesi de vardı. Kil maskelerini kullanmayı genel olarak çok severim o yüzden gelen ürünler arasında Natural Beyaz Kil Maskesinin de olması beni sevindirdi.



Farmasi Natural Beyaz Kil Maskesi üzüm çekirdeği özü ile zenginleştirilmiş ve doğal beyaz kilden oluşan bir maske. Gözenekleri temizlemek, kapanmış gözenekleri açıp cildin rahat hava almasını sağlamak, gözenek görünümünü küçültmeye yardımcı olmak, cildin yağ dengesini kontrol etmek vaadleri arasında yer alıyor.

Vaadlerin yerine gelip gelmediğini anlamak için uzun süreli ve devamlı kullanım şarttır ve kişiden kişiye göre durumları gereği de değişiklik gösterebilir.


Farmasi Natural Beyaz Kil Maskesinin çevirmeli kapağını açınca karşımıza böyle bir koruma bandı çıkıyor. Bu benim cilt ürünlerinde tercih edip sevdiğim bir durum aslında. İlk defa siz açıp kullandığınız hissi kuvvetleniyor böyle koruma ambalajı görünce.

Farmasi Natural Beyaz Kil Maskesi 60 gram.  Temizlenmiş cilde ince bir tabaka uygulayıp kurumasını bekliyoruz. Zaten çok hızlı kuruyan bir maske. Cildinizin gerildiğinden yani maskenin kuruduğunda iyice emin olduğunuzda ılık su ile durulamak yeterli oluyor. Önerilen de bu maskenin ihtiyaca bağlı olarak hafta 1-2 kez uygulanması.


Farmasi Natural Beyaz Kil Maskesinin görüntüsü de bu şekilde. Kokusu çok çok güzel. Bu içinde yer alan parfümden olabilir. Ayrıca önümüz malum yaz kil maskeleri cildi çok fazla kuruttuğu için eğer yazın bronzlaşıp uzun süre bronzluğun kalmasını istiyorsanız kil maskelerinden çok nemlendirici maskeleri tercih etmelisiniz. Bronzluk öncesi için ise Farmasi Natural Beyaz Kil Maskesi cildi arındırmak için gerçekten uygun. Ben maskeyi kullanıp yüzümü duruladıktan sonra cildimi pamuk gibi, gözeneklerimin de temizlenmiş olduğunu hissettim. Cildim parladı. Maskeden sonraki cildimi gerçekten seviyorum.

Ürünü satın almak isterseniz Pınar Hanım'a instagram veya kendi sitesi olan  Farmasi Pınarı ndan ulaşabilirsiniz.

3 yorum:

  1. İçinde parfüm olan ürünleri ciltte kullanmayı ben pek sevmiyorum ama farmasinin ürünleri gnel olarak güzel bir el kremini kullanıyorum çatlakları hemen onarıyor :))

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım.Bende de bu maskelerin salatalık özlü olanı var.Bir türlü sırasını getirip deneyemedim...

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13