İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

8 Ocak 2020 Çarşamba

Aralık 2019 Alışverişi #1

Watsons

Herkese merhaba, yeni bir yıl ve yeni kararlar ile bol yazılı bir yıl planlamış bulunuyorum. Bu aralar okumaktan zevk aldığım alışveriş yazılarını bir de ben yazmak istedim. Aylık olarak daha önce yazmamıştım ama ara ara alışveriş yazılarımı okuyanlar hatırlar. Artık her ay buradan sizlerle paylaşmak niyetindeyim. Toparlayabildiğim ürünler ile bir yazı hazırladım. Kiko alışverişim de var aslında ama oradan bayağı bir ürün aldığım için ayrı yazmak istedim. İyi okumalar dilerim :)





Watsons mağazalarında satılan revolution markasına yeni çıkan paletleri almadan geçemiyorum. Kasım ayını yazsaydım keşke çoğunluk revolution olurdu. Aralık ayında Revolution palet hakkımı Carmi Make Magic paletinden yana kullandım. İçerisindeki bir kaç renk sebep oldu buna :) Bir de Kore ürünlerini çok seven biri olarak, iki adet maske aldım ama henüz denemedim.

Gratis - Wet n Wild

Wet n Wild markasının paletlerini çok seviyorum. Keşke her ürünü gelse buraya ama nerdeee :) Gratis sağolsun bu güzel paleti getirmiş. Kaç Gratise sordum hatırlamıyorum ama Beşiktaş şubesinde bu güzelliğe kavuştum. Renkler şahane değil de ne :)



Eveshop Aralık ayında harika bir indirim yaptı. %50 indirim her zaman her yerde olmadığı için ve güzel bir stokla indirime girdikleri için hemen merak ettiğim ve almayı düşündüğüm ürünler ile değerlendirdim bu indirimi.
Pastel likit allıklara bayıldım. Ben de şu kırmızı olan var ama yüzde öyle durmuyor o yüzden çok sevdim. Merak ettiğim bir başka rengi de indirimde aldım. 
Maybelline Tattoo Liner kalemler de çok güzel bu renk yine beni benden aldı.
Loreal ürünlerine gelecek olursam. Yeni çıkan matte liners ilgimi önce çekmedi ama eveshop da gezinirken copper rengine denk gelince neden olmasın dedim ve iyi ki de almışım diyorum şu an :)
Yine Loreal markasına ait  Color Riche Shine serisinden Litchi Plump rengini de yine Eveshop da bulunca aldım. 

Loreal - Maybelline - Pastel

Loreal Bambi Eye Maskara o kadar çok övüldü ki valla sırf meraktan aldım. Çünkü ben hem uzatan hem de dolgunluk veren maskaraları seven biriyim. Bana uymaz belki dedim ama yine de denemek istedim. Kirpiklerimdeki etki ise beni çok memnun etti. Bu ara sık sık kullanıyorum :) Rossman mağazalarında en ucuza bulduğum için oradan aldım.

Loreal Bambi Eye Maskara


Golden Rose

 Tshop mağazalarının da artık online alışverişi başladı. %50 indirim de olunca bana çok pratik gelen Golden Rose makyaj temizleme mendillerinden aldım.

Gratis - Beaulis 

Gratis
'in kendi markası olan Beaulis markası da sık sık yeni koleksiyon çıkarıyor. Ben de bu iki ürünü aldım. Göz farı paleti hem dış ambalajı hem de içerisindeki renkler ile dikkatimi hemen çekti. Ombre aydınlatıcı fikri ise çok hoşuma gitti. %50 indirimde yine çok uyguna geldiler :)


Sizler Aralık ayında neler aldınız? Benimle aynı ürünleri alanlar var mı acaba :)

3 yorum:

  1. güle güle kullan tatlım hepsini:)
    loreal eyeliner benimde aklımda, göz kalemi ve wet n wild paleti yazdım:)
    sevgiler
    makyajlikareler

    YanıtlaSil
  2. Şu Carmi palette çok gözüm var! Muhtemelen de alacağım ama bu ara çok oldu diye direniyorum... WnW palet de çok güzel duruyor ama son zamanlarda aldığım WnW farların kalitesinden çok memnun kalmadım. O nedenle onu pas geçtim. Maybelline Tattoo Liner ve L'Oreal signature liner ise benim de favorilerim! Hepsini güle güle kullan, sevgiler!!!

    YanıtlaSil
  3. carmi palete bayıldım ben de :-)) güle güle kullan.. aralık ayında çok alışveriş yapmama rağmen gratis ve rossmanndan bir şey almamışım nasıl olduysa :-)) kiko alışverişini de merakla bekliyorum...

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13