İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

5 Haziran 2020 Cuma

Liviton Pure Gold Serisi Şampuan ve Saç Maskesi



Liviton markası ile Liviton Pure Gold Serisi ile tanıştım. Bu seride şampuan ve saç maskesi var. Altın rengi ambalajı çok şık bir tasarımı var bu serinin. Liviton Pure Gold Serisi Şampuan ve Saç Maskesini yakından inceleyelim. 


Liviton Pure Gold Serisi Şampuan ve Saç Maskesinin en büyük özelliklerinde biri içeriklerinde 24 farklı yağ olması. Susam yağı, lavanta yağı, üzüm çekirdeği yağı, sarımsak yağı, kayısı yağı, vanilya yağı bunlardan sadece bir kaçı. Bu kadar yağ içerikli bir seri olduğu için vaadleri arasında saçları beslemek de var. 


Öncelikle şampuanına bakalım. Saçları besleme vaadi haricinde saçın doğal nemini de kazandırıyormuş. İçeriğinde zararlı bileşenler, sülfat, SLS, paraben yok. Saçları parlak ve canlı bir hale getiriyor. Gelelim benim yorumlarıma. Öncelikle bir seriyi kullanırken mutlaka diğer ürünleri ile beraber kullanın ki tam etkisini gözlemleyebilin. Şampuan tek başına kullanıldığında saçları çok fazla sertleştiriyor. Maske ile kullanacağım için benim adıma sorun olmadı. İlk kullandığım zaman durulama sonrasında sertlik çok değişik gelmişti ama üzerine maskeyi uygulayınca sonuç beni tatmin ve memnun etti. O yüzden bu şampuanı mutlaka maske ile birlikte kullanın. 


Gelelim Saç Maskesine, Yıpranmış saçları onarma vaadi olduğu için çok ilgimi çekti çünkü benim saçlarım bir süredir yıpranmış ve toplamaya çalışıyorum. 
Bir süre hem şampuanı hem de maskeyi birlikte kullandım. Saçlarımın yıpranmasını gerçekten de onardı. Ben ikisini beraber kullandığım için etkili olduğunu düşünüyorum. Saça nem vaadi de var ama benim saçlarım çok kuru değildi zaten. Ürünlere ulaşmak isterseniz Liviton markasının sitesine buradan ulaşabilirsiniz. 

5 yorum:

  1. İlk kez gördüm bu markayı.. çok merak ettim:)

    YanıtlaSil
  2. senin maskeye bayılacağını biliyordum tam saçına uygun bana ağır geldi....

    YanıtlaSil
  3. İrem'de ve sende olumlu yorumları okudukça daha da merak ettim bu seriyi :)

    YanıtlaSil
  4. Bende de tek başına kullanmayı sevmiyorum, deneyelim o zaman :)

    YanıtlaSil
  5. Maskeyi merak ettim açıkçası.Benim saçım için uygunmuş gibi görünüyor.

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13